MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Chiar daca a trecut ceva timp, nasterea printesei mele parca a fost ieri. Imi amintesc si acum ziua cand m-am internat la maternitate ptr cateva analize si un control mai amanuntit.

Doamna doctor ma asigurase ca bebe mai sta un pic, inca nu e momentul. Ma linistisem si eu la spusele ei. Seara a decurs normal,linistita.

La ora 22.45 asistenta de garda venise sa-mi ceara niste date iar eu i-am raspuns: Cred ca in noaptea asta nasc! Se uita foarte mirata la mine stiind ca nu e momentul. Imediat am ajuns cu ea la camera de garda iar medicul de garda m-a consultat, m-a privit, a privit-o pe asistenta si a zis: Sun-o te rog pe doctorita ei si pe urma suna la sala ca vom avea o cezariana.

Spre mirarea tuturor eram foarte calma. Cadrele medicale s-au comportat exemplar cu mine. La ora 23 am intrat in sala de operatie. Mi s-a facut anestezia, totul a decurs foarte bine. Tin si acum minte cum medicul anestezist imi stergea fruntea de transpiratie si imi soptea la ureche: Mami,stai linistita, imediat vei avea o fetita!

Au fost niste clipe minunate stiind ca asemenea oameni minunati sunt langa mine. In timpul operatiei eram foarte vorbareata, intrebam cand e gata, cat mai dureaza si am reusit chiar sa-i amuz putin. La ora 23.50 mi-au pus-o in brate pe mica mea printesa de 3130gr, Maia.

A fost un moment unic, un moment plin de iubire si fericire. In sfarsit micuta mea era acolo! Din pacate micuta mea a stat 5 zile la incubator,dar pana la urma totul a fost bine.

Ne-am recuperat amandoua destul de repede, am avut parte de ingrijiri exceptionale, de atentie,e ram controlata chiar si de 4 ori pe zi la pansamentate iar micuta mea a avut si ea parte de ingrijire profesionala cat a stat la incubator.

Chiar daca am nascut intr-un spital de stat, conditiile au fost pe placul nostru, cadrele medicale au fost minunate si profesioniste.

(Iuliana, Botosani)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste