Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Am nascut la Maternitatea Bacau in februarie 2013, intr-o zi rece, cetoasa dar absolut superba din punct de vedere sentimental. Am nascut prin cezarina pentru ca baietelul meu a avut 4500 gr si cordonul ombilicat infasurat in jurul gatului.

Conditiile de spitalizare au fost foarte bune din punctul meu de vedere, salonul era foarte curat, tot etajul era proaspat renovat si poate de aceea era totul foarte curat. In salon am fost 5 femei dintre care 2 nascusera normal si 3 prin cezariana.

Am avut baie in salon, asistentele au fost de treaba. Totul a fost planificat asa ca nu am trecut deloc prin travaliu, mi s-a facut anestezie generala asa ca nu am simtit nimic, am nascut la 39 saptamani.

Oricum ar fi fost as fi ales operatia de cezariana pentru ca gradul meu de rezistanta la durere este foarte mic. Am tot respectul pentru curajul mamicilor care aleg sa nasca natural dar eu nu m-am simtit in stare si nici nu cred ca as putea vreodata.

Totul a decurs normal, am stat la reanimare (cum este si normal) o zi, am avut dureri suportabile in primele 2 zile de la operatie, dar mi s-au facut calmante si am trecut cu bine peste cele 5 zile petrecute in spital.

Nu au fost complicatii deloc, medicul m-a vizitat in fiecare zi, lucru care nu s-a intamplat la nicio alta colega din salon care avea alt doctor. In cele 5 zile de spitalizare 2 colege de salon nu au fost vizitate decat o singura data de doctor.

Nu regret nimic din alegerile pe care le-am facut si daca as ramane din nou insarcinata l-as alege fara ezitare tot pe Dl Dr Dinu chiar daca este un doctor care nu vorbeste foarte mult; din punctul meu de vedere practica este mai importanta decat teoria.

(Simona, Bacau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!