MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In data de 23 februarie la ora 4 de dimineata am crezut ca mi s-au fisurat membranele asa ca am plecat imediat la spital. Ajunsa acolo am fost consultata de medicul de garda care dupa ce a vorbit cu doctora mea a hotărât sa ma interneze desi nu mi se rupsese apa.

Am stat sub supraveghere la sala de nasteri pana la ora 11 cand a venit o asistenta care m-a informat ca a discutat cu doctora mea si ca in jurul orei 17 ma va opera.

Am fost mutata intr un salon de lauze de la etajul 2 foarte modern, cu tv, frigider, baie in camera si doar 3 paturi. Asteptarea mi s-a parut lunga.

In jurul orei 16 am fost iar mutata la sala de nasteri unde am stat pana la 17 si 15 cand m-a trimis la sala de operatie care este la etajul 1.

Mi s-a facut rahianestezie. Nu a durut deloc intepatura. Am fost con?tientă tot timpul. In 5 minute de la începutul ei a iesit bebe care a tipat imediat. A primit nota 10.

Am fost mutata la terapie intensiva unde toata noaptea am fost foarte bine ingrijita de asistente fara a le da vreo atentie. A doua zi a fost groaznica prima si a doua ridicare din pat insa am primit calmante si durerea s-a mai estompat. Important este sa te misti cat mai mult. Am fost mutata intr-un salon de 5 persoane cu aceleasi conditii ca cel de la etajul 2.

Doamna doctor Manuela Neagu a venit in fiecare zi la mine sa se asigure ca e totul in regula si 3 zile mai târziu am fost externata.

(Adriana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste