Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Sunt mama a doi copii frumosi si sanatosi, un baiat si o fata.

Fetita am nascut-o natural, la 23 ani, insa baiatul l-am nascut la 36 ani. Dupa tratament indelungat, l-am nascut, la recomandarea medicului care a urmarit evolutia sarcinii, prin cezariana.

Mi-am dorit din tot sufletul un baietel, dupa ce l-am nascut am simtit ca sunt cu adevarat implinita. Am avut o sarcina cu riscuri, din cauza problemelor mele de sanatate. Dar ce e mai frumos decat sa-ti simti pruncul, nou nascut, in brate?

Cine nu-si doreste copii la tinerete, regreta la batranete.

Va doresc sa nu ajungeti sa regretati. (Aglaitza - Margineni, Bacau)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!