Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Pe data de 24 octombrie 2011 am ajuns la Maternitatea Cuza Voda din Iasi dis de dimineata ca asa ne spusese medicul Grigore Mihaela, dar abia pe la 12 am reusit sa fiu internata deoarece fusese intr-o operatie mai complicata.

Am fost condusa intr-un salon foarte modern totul era nou, baie langa salon, nici mie nu imi venea sa cred ca este asa la un spital de stat insa peste circa jumatate de ora a venit o asistenta si am fost mutata in corpul 6 pentru operatia de cezariana.

Am asteptat putin, dupa care am intrat in operatie, totul a decurs bine, am adus pe lume un baietel de 3550 grame, sanato, dupa care am fost dusa la ATI unde am ramas peste noapte. Acolo au avut grija de mine mi-au pus pungi cu gheata si niste saculeti, am stat in perfuzie toata noaptea, intrebau daca am nevoie de ceva, a fost ok.

Dimineata am fost mutata in salon si acolo pot zice ca m-am ingrozit, paturi vechi cu saltele si perne tari, vopsea veche pe pereti, geamurile erau foarte sus si nu se putea aerisi si cel mai incomod a fost faptul ca eu operata aveam noptiera, sau dulapiorul ce o fi ala, pe peretele lateral al patului si de fiecare data cand aveam nevoie de ceva trebuia sa ma dau jos sa pot lua.

Din partea cadrului medical toata lauda tot timpul venea ori un rezident ori medicul meu si ma verifica. Un alt inconvenient era ca baia era la capatul holului si arata deplorabil nici gand sa poti sa te speli cumva si toaletele nu cred ca erau curatate, si aveam de strabatut ceva drum.

Alaptam copilul din 3 in 3 ore bebelul fiind intr-un salon de nou nascuti, insa in prima zi copilul meu nici macar nu se trezea deoarece il hraneau inainte si era satul. Neonatoloaga era o femeie in varsta cam aspra cu mamicile dar grijulie cu bebelusii. Dupa 4 zile am fost externata si am ajuns in sfarsit acasa.

Acum sunt insarcinata in 5 luni si sper sa mai fi schimbat conditiile de atunci. Asta e povestea mea.

(Mirela, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!