MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Se intampla pe data de 27 aprilie 2011, Miercuri la 10:30, printr-o operatie de cezariana. A venit pe lume Mihaita, baiatul meu. Totul a decurs foarte bine, nu au fost incidente. Operatia a inceput cu injectia in coloana, fiind anestezie rahia.

Am fost constienta pe parcursul operatie, am vorbit si am ras tot timpul, am spus si bancuri, eram foarte relaxata, iar momentul cand mi-am auzit fiul plangand prima oara a fost sublim, si cand mi l-au si aratat am izbucnit in plans de fericire.

Numai o mama poate stii ce inseamna aceste momente. Din clipa aceea am simtit ca cineva depinde de mine in tot ce face. Faptul ca sunt MAMA m-a facut mai responsabila, mai iubitoare, si mult mai sensibila. Imi iubesc enorm copilul.

(Loredana, Fetesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!