MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am avut ca data estimata a nasterii 11 mai 2012, dar in 2 aprilie au aparut niste mici complicatii din cauza carora am fost pusa la odihna la pat fara efort, fara miscare. Trebuia sa o anunt pe doamna doctor daca am contractii, daca am dureri etc.

In dimineata zilei de 3 mai dupa o luna de repaus si controale frecvente am fost pentru inca un control sa vedem ce mai face piciul meu.

Doamnei doctor ceva nu i s-a parut in regula si m-a mai chemat inca o data la un control in aceeasi seara. Din pacate bebe s-a hotarat sa isi infasoare de 2 ori cordonul ombilical in jurul gatului si sa ramana la mama in burta ca e cald si bine.

A doua zi de dimineata am fost programata la cezariana. Am crezut ca toata lumea se va prabusi in jurul meu pentru ca eu eram pregatita sa nasc natural si nu am vrut sa iau alte variante in calcul dar cu ajutorul doamnei doctor care pe langa faptul ca mi-a adus pe lume o mica minune de baietel a fost un puternic suport moral si psihic dealungul intregului proces.

Am facut operatia de cezariana in data de 4 mai cu o echipa fantastica de medici, asistente si anestezist care m-au facut sa ma simt excelent si care m-au ajutat sa trec peste tot procesul cu zambetul pe buze. Acum am un urias de 2 ani care mi-a dat ceva emotii in ultima luna de sarcina dar care prin simpla lui prezenta a compensat pentru fiecare minut petrecut in pat sau pe masa de operatie.

(Alexandra, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!