Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Buna ziua, dragii mei! Am bucuria si emotia de a impartasi cu voi experienta unica de viata. S-a intimplat pe 6 decembrie 2010 la ora 13.30, la Spitalul Universitar Bucuresti. Am facut cezariana, ziua am ales-o eu, Dumnezeu a vrut asa...

Mi-am dat seama in timpul operatiei de acest lucru, atunci cand spunea doamna doctor ca nu poate sa scoata fatul, avea capul lipit de uter. Nu mai aveam lichid si el era maricel, de 55 cm.

cezariana spitalul universitarePentru cateva secunde am gandit ca il voi pierde, dar "ACOLO SUS...CINEVA MA IUBESTE"....baietelul a venit pe lume. Este sanatos si voios. Nu intamplator este nascut pe 6 decembrie. Multumesc Lui si doamnei doctor Ina Moldovan.

Dupa nastere, dupa operatie practic, am mers la salon. Au fost durerile acelea normale, muschii in refacere. seara mi l-au adus pe pui. Primul lucru pe care mi l-am spus a fost: "Ce fac acum?"

Am simtit cea mai mare responsabilitate din viata mea. I-am spus: "Buna, sunt mami, sunt Andreea, te voi face mare, te voi sprijini atat cat pot, cat pot de mult...pentru a te ridica, in aceasta viata."

Acum o sa povestesc putin despre locul nasterii, despre Spitalul Universitar Bucuresti. A fost totul ok. Incepand din prima clipa si-a spus cuvântul curatenia.

Apoi oamenii, cadrele medicale, de nota 10. Au avut o grija impecabila de mine, de copil indeosebi si de celelalte mamici, evident.

Un lucru foarte important de mentionat, apropo de cadrele medicale...nu au cerut bani...cum am mai auzit "in stinga,in dreapta". Eu am platit, pentru ca asa am simtit, ei si-au facut datoria.

Am stat in spital 4 zile, 3 nopti. M-am recuperat repede, am urmat cu atentie sfaturile doamnei doctor, asistentele au avut grija, cu calmantele...si usor usor m-am pus pe picioare, doar puiul avea nevoie de mine, de ingrijirea mea, de calmul meu in primul rind.

Este foarte adevarat ca acea stare se transmite copilului. Daca mama este stresata, este agitata...doar este ceva nou...atunci si copilul devine mai agitat, plange mai mult. Foarte important, este si perioada de alaptare, eu nu am avut decat 3 saptamani, dar a fost ok.

Dar, daca puteti alapta cat mai mult, cat mai mult! Cam aceasta este povestea mea, din 06.12.2010. Multumesc pentru ca ati citit-o! Acum Vlad are 3 ani si 6 luni, este sanatos si voios. Asa a fost de la inceput! Multumim lui Dumnezeu!

(Andreea, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!