Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Desi au trecut 4 ani, in fiecare an, pe 25 iunie, mergem sa servim cu bomboane si flori pe doamna doctor. Am nascut pe 25 iunie 2010, zi cu multa ploaie si emotii traite intens. Nu aveam dilatatie, desi incepusera contractiile. Era ceva in neregula si doamna a hotarat sa faca cezariana.

Eram pregatita sa trec prin asta, avand mare incredere in ea si in Dumnezeu. Aveam alaturi o prietena in sala si imi dadea curaj. Si doamna doctor anestezista Trandafir a fost un medic care m-a incurajat.

Mi-a fost cam rau de la fiere ca am vomat si am avut frisoane, dar au stiut cum sa ma stabilizeze. La ecograf nu se vazuse cu o zi inainte ca fetita era cu cordonul de 4 ori in jurul gatului si prinse mainile incrucisate.

Doamna Serban a exclamat: Asa ceva nu am mai intalnit si cordon de 110 cm. Ii multumim ca datorita ei suntem in viata si am asa minune de copil.

(Luminita, Galati)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!