Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut la acest spital de 2 ori, ultima data acum 6 luni. Ambele sarcini si nasteri au fost supravegheate de doamna doctor Nestianu Liliana, prin urmare acest aspect demonstreaza cata incredere am avut in dumneaei. M-a linistit cand eram nelinistita, mi-a fost alaturi cu tot ce a putut, mi-a raspuns oricand si la cele mai stupide intrebari.

Tot respectul pentru doamna doctor, s-a comportat ireprosabil la ambele sarcini si cu ajutorul ei am acum 2 baieti frumosi si sanatosi si 2 operatii de cezariana care nici nu se cunosc.

Mi-am revenit repede dupa operatie, acum dupa 6 luni operatia s-a cicatrizat complet, a ramas o dunga abia vizibila. Ajutoarele doamnei doctor, 2 rezidente, la fel, jos palaria.

Anestezist a fost doamna Ramona, felicitarile mele pentru modul in care s-a comportat. Si nu doar cu mine, toate mamicile la care a fost in operatii erau multumite si incantate de felul ei de-a fi. In schimb moasele si asistentele, din pacate, umbresc calificativul maxim pe care l-as da spitalului: aproape ca impuneau tarife pentru orice aveai nevoie, altfel nu prea erai bagata in seama.

Per total, spitalul foarte curat, renovat recent, servicii bune. Multumita pe deplin, mai ales cand ma uit la minunile mici care fac galagie prin casa acum si ma gandesc ca datorita unor oameni precum doamna doctor aducem pe lume copilasii nostri in deplina siguranta.

(Tatiana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!