Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Si acum ma trec fiorii desi au trecut aproape 9 luni, dar acele zile mi-au marcat existenta, m-au facut sa ma transform din fata.... in femeie. In timpul sarcinii am fost supravegheata de doctorul POPESCU BOGDAN ALEXANDRU, facand analize periodic, controale lunare sau chiar mai des in ultimul trimestru, fiind pacienta lui (nu pot spune dansului), am crezut ca totul va fi bine.

Pe data de 15 septembrie am fost internata, pentru ca ma apropiam de data nasterii si deja aveam retentie foarte mare de apa, pentru a mi se provoca nasterea, spunandu-mi ca pana seara voi naste. In timpul zilei de Duminica am fost internata si controlata de vreo 2 ori in decursul acelei zile. Seara in jur de ora 10 am fost chemata pentru ecograf unde mi s-a spus ca bebe are in jur de 4100, mi s-a facut un "control" fff dureros si dupa aceea au inceput contractile si de fapt cosmarul meu.

Aveam contractii neregulate dar lungi, in aceea noapte a venit sa ma controleze din 2 in 2 ore dar dilatatia era 2-3..... in timpul noptii am facut si febra... ceea ce nu era un motiv de ingrijorare pentru el, administrandu-mi doar o perfuzie. Am fost lasata in salon normal, cu gravide vizitandu-ma din cand in cand o asistenta.

In final la 7 dimineata, cand s-a facut schimbul de tura sunt chemata pentru alt control acolo mi-a rupt membranele constatand ca am lichidul verde, dar nici asta nu l-a ingrijorat.... In final ma trimite in salon la nasteri avand dureri mari si dilatatia aceeasi 2-3. Pana la ora 13 cand trecuse aproape 15 ore de travaliu, lasandu-ma acolo doar trecea pe hol si isi mai arunca cate o privire la mine in rest, lasandu-ma pe mana moaselor a venit la mine si mi-a spus ca el o sa plece ca sunt pe maini bune, pentru ca si-a terminat garda dar ca totul este in regula...dupa febra, lichid verde, apa rupta de la 7 dimineata era in regula la el.

La ora 13:30, m-a controlat o doctorita mai in varsta si mi-a spus ca nu aveam cum sa nasc normal pentru ca, copilul nu era pozitionat corect cu capul si ca are greutate prea mare (dupa ecografia lui).

La ora 14 cand eram epuizata, dupa atatea ore de travaliu si vreo 30 de ore de nesomn am fost bagata de urgenta la cezariana, toti doctorii erau in alerta pentru ca eram destul de grav. Multumesc Lui Dumnezeu ca in sfarsit cineva imi acorda atentie si anume domnul MIHALACHE. La ora 14:25 s-a nascut baiatul meu, pe data de 16 septembrie avand 3100 kg, mi l-au luat pentru control, nu l-am putut atinge ceea ce mie mi-a provocat foarte mult rau.

Am fost dusa la reanimare administrandu-mi muulte perfuzii. Abia pe data de 18 septembrie, am putut sa imi vad bebelusul dar nu l-am putut alapta timp de 5 zile deoarece eu faceau un tratament si mi-au interzis alaptarea. Din a 6 a zi, cand am putut alapta din pacate bebelul meu nu a mai acceptat sanul fiind obisnuit cu biberonul.

Am stat internata cu bebe 11 zile in maternitate, lui admimistrandu-i-se antibiotic deoarece la rezultatatul analizei de exudat faringian a iesit prezenta a 2 microbi (el inghitind lichid ). Mi s-a spus ca as fi avut infectie urinara, dar eu sunt sigura ca acei microbi sunt luati din maternitate in timp ce m-a consultat si mi s-a provocat nasterea doarece eu eram cu analizele la zi ultima analiza la urina fiind facuta cu cateva zile inainte de nastere, la maternitate.

Din pacate crezand ca daca urmez cu un doctor care avea un tarif destul de mare fata de ceilalti, avand grija sa fac toate analizele, 3d, torch fel de fel de analize, voi fi in siguranta. Multumesc Lui Dumnezeu sa suntem bine, dar singura acuza pe care o aduc este faptul ca nu mi-am putut alapta copilul din cauza incompetentelor altora.

(Ionela, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!