travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la 39 de saptamani prin cezariana, in data de 24 februarie 2014. Am fost de la inceput placut surprinsa de amabilitatea personalului si de curatenia din spital. Desigur, avand deja idei preconcepute despre ideea de spital si personal medical, m-am pregatit cu de toate de acasa (de la servetele igienizante pentru baie pana la produse de igiena pt mine si bebe, care desigur s-au dovedit a fi complet inutile).

Am nascut in aceeasi zi. Eram foarte emotionata fiind si la primul copil, insa m-au ajutat psihic foarte mult conversatiile cu asistentele medicale care s-au dovedit a fi de o blandete si bunavoita cum nu am mai intalnit.

Curatenia si bunul simt erau la ordinea zilei si nu m-am simtit in niciuna din cele 5 zile cat am stat acolo ca sunt intr-un spital....mai mult..parca eram intr-un fel de concediu. Recuperarea a fost usoara, mancarea foarte buna si gustoasa (desigur ca ne-au crescut treptat nr de calorii zilnice).

Chiar in ultima zi aveam o durere de spate ingrozitoare din cauza nervului sciatic si o domnisoara asistenta s-a oferit sa imi faca un masaj. Am plecat de acolo cu multe cadouase pt copii (in general cosmetice) si cu o parere foarte buna despre spitalele particulare, unde esti tratat cu respect si mult profesionalism.

(Paula, Suceava)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!