travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna!..Povestea mea e un pic altfel...la inceput nu am stiut ca sunt insarcinata..nu aveam nimic din ce avea o femeie normala, adica insarcinata! Eram o fata simpla..pana intr-o zi...cand am vrut sa fac un test..mi-am facut testul si ...surpriza - eram insarcinata!

Am fost la ginecolog, la doctor Peteanu Valentin..un doctor de milioane...mi-a zis ca sunt insarcinata si ca voi avea o fetita..am fost foarte bucuroasa la aflarea vestii! Din pacate am nascut la spital..si nu la o clinica adica la clinica doctorului meu..pentru ca el era plecat in perioada in care am nascut eu..

Specific ca am nascut inainte de termen..a fost binisor..dar nu recomand nasterea in spitale! E groaznic! Anestezia..a fost locala pentru inceput..dar ..m-a durut tot ce s-a intamplat. Precizez ca am nascut prin cezariana..specific ca nu am vrut sa nasc prin cezariana ..dar nu mai avea doctora rabdare..am alaptat timp de 1 an si 2 luni..

La inceput am facut febra laptelui..dar dupa a fost ok..recuperarea ..a durat ceva slabisem foarte mult...ajunsesem la 45 de kg...am nascut la Spitalul Judetean constanta cu o anume doctora...

(Alina, Constanta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!