travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In seara datei de 22 decembrie 2009, pe la orele 20, inca eram la biroul unde lucram si mai faceam acte, si am simtit ca mi s-a rupt apa. M-am speriat si am sunat impreuna cu sotul pe Doctor Nanu, cel care ma si supraveghea.

Mi-a spus sa vin cat pot de repede, deoarece bebele era in pozitie pelviana si eram 100 % cezariana. Ne-am grabit repede acasa sa luam bagajul si speriata am ajuns la clinica. Acolo era liniste si pace. Eram singura pacienta.

Mi s-a spus ca va veni toata echipa, adica doctorul ce va face anestezia, etc. Am inceput sa ma panichez, dar a trecut totul asa repede, ca dupa aproximativ 1 ora auzeam glasul fetitei mele, care venea pe lume. A venit prematur la 36 saptamani si am simtit-o cand mi s-a pus langa fata. A fost nemaipomenit!

Conditiile din clinica sunt destul de bune, avand in vedere ca este o clinica mica ca si dimensiuni. Personalul este unul tanar, la acel moment, cand am nascut eu, iar avand in vedere faptul ca am avut ceva complicatii dupa cezariana, si am avut nevoie de 5 zile spitalizare in total, a fost foarte bine.

M-au ajutat sa invat cum sa am grija de fetita, neavand nici o experienta.

(Adriana, Cluj-Napoca)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!