MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Vineri mai toata ziua l-am simtit foarte putin pe bebe si am decis sa merg la spital sa vedem ce zice, ne-a facut control si fisa internare deoarece eram la termen. Pe moment am refuzat internarea deoarece am zis sa merg acasa sa imi iau lucrurile, dupa vreo ora m-a adus sotul din nou si m-a internat.

Mi-au facut analize, test non stres, ecografia se face sambata dimineata. Ma pune din nou la test non stres si tot nu a iesit bine, imi cumpar vitamine si imi pune o perfuzie intre timp. Doctorul zice sa mananc si ciocolata, se termina perfuzia e ora 11 imi face iar test non stres si iar iese rau.

Ma duce la ecografie si imi zice ca lichid am foarte foarte putin, placenta grad 3 imbatranita, etc. Cheama asistenta si ii spune sa ma duca in sala de nastere, intre timp cat imi strangeam lucrurile din salon vine doctorul (nota 10) si imi zice ca in maxim o ora ma baga in operatie,  mi-au dat lacrimile normal eram..uhh , imi sun sotul, il anunt, el primeste super ok vestea, tot ce e mai bun pentru bebe.

Plec spre sala, acolo langa mine era o fata cu perfuzie pentru dilatatie, woow cum facea saraca, a venit s-o controleze o moasa foarte aiurea, ce a mai chinuit-o.. intre timp eu completam hartii, semnam, mi-a luat din nou sange si gata in sala. Acolo doctorii se pregateau, mi-a pus o perfuzie, a venit anestezista, mi-a facut anestezie, m-au intins repede, mi-a montat sonda urinara si a inceput totul.

Era in jur de ora 13 si la 13.25 a inceput bebe sa tipe pe melodia lui Celine Dion din Titanic, mi-a spus ca e baietel, binenteles erau siroaie de lacrimi la ochiii mei, l-au facut frumos si apoi mi l-a aratat, moment unic.

Doctorii au continuat operatiunea si cred ca pe la 14 eram gata, sotul ma astepta, era pe hol, m-au dus la terapie, pe la 17 mi l-a adus putin pe bebe, l-am pupacit oleaca. Mi-au pus perfuzie si a urmat toata noaptea cu calmante, simteam foarte putin contractii, Duminica m-a dus in salon cu bebe, este cuminte, papacios.

(Ana-Maria, Constanta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!