travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
La varsta de 30 ani, dupa o relatie de 12 ani cu sotul meu si un an de casatorie ne-am decis ca e momentul sa facem un bebe care a aparut in 3 luni de incercari. Nu aveam un doctor al meu asa ca am ales unul cu care nascusera mai multe cunostinte.

La controale ma duceam din 3 in 3 saptamani, mi se dadeau analize si ecografii de facut dar nu m-a chemat niciodata la spital pentru investigatii, totul am facut cu plata. Doctorul este bun, stapan pe situatie dar prea serios si rece.

Sarcina a decurs fara probleme urmand sa nasc prin cezariana desi eu vroiam sa incerc normal deoarece mi s-a zis ca am bazinul mic la inaltimea mea de 150cm. Hotararea a fost luata, m-am internat cu o zi inainte deoarece nu eram din Bucuresti.

Mi s-au facut analize de urina si Streptococul b iar in dimineata urmatoare la ora 11 am intrat in sala de nastere. O asistenta a venit si m-a luat la terapie intensiva, m-a schimbat in hainele de acolo deoarece nu ai voie cu nimic de la tine, am facut cunostinta cu anestezista care mi-a zis ce fel de anestezie o sa-mi faca, apoi am fost dusa in sala de nasteri unde operatia a decurs normal cu starile de rigoare.

Mi l-a aratat pe bebe 15 secunde dupa care a fost luat de moasa. La terapie intensiva asistentele erau amabile, ni s-au facut calmante de cate ori aveam nevoie, a putut sa vina si sotul sa ma vada cateva minute iar in ziua urmatoare am fost dusa in salon, unde era curat si aveam tv in camera si frigider iar camera cu 4 paturi fara bebe langa noi.

Dupa cele petrecute fericirea era maxima, asteptam sa-l vad pe bebe dar nimeni nu-mi zicea nimic de copil iar fericirea avea sa se duca repede in favoarea clipelor de cosmar ....................bebelusul meu care s-a nascut la termen de 3200 gr era acum la terapie intensiva pe motiv ca nu mai putea sa respire, iar concluzia a fost ca a contactat o infectie de la mine care a dus la pneumonie necesitand intubare 3 zile.

Dilema era care infectie???? De ce doctora nu a stiut de acea infectie ...??? Care nu se stie daca o aveam .....din ce m-am interesat infectia aceea este o infectie intraspitaliceasca ( klebsiella )....Asadar bebele meu a stat internat in maternitate 10 zile, a facut antibiotic din prima zi de viata si nu este lamurita nici acum problema de unde a contactat acest microb.

Acum bebe e bine, are 6 luni iar noi asteptam analizele la sange si secretie pentru a depista daca microbul a fost de la mine sau din Maternitatea Giulesti.

Cu drag LUMINITA ...!!!!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!