travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna, s-a intamplat acum un an, mai exact pe 7.09.2013 moment ce nu il voi uita niciodata.
Mi-am dorit acest inger de copil enorm, eu fiind din Vrancea si neavand incredere în doctorii locali, am decis impreuna impreuna cu medicul ce mi-a monitorizat sarcina sa nasc la Polizu din Bucuresti.

O decizie inteleapta, conditii super si medici de calitate!

Am plecat din oras cu colul uterin deschis si cu contractii neregulate, ajunsa acolo m-au controlat si am stat 1 saptamana pana cel mic a decis sa vina pe lume mai exact la 38 de saptamani!

Am nascut prin cezariana, nu a fost alegerea mea initiala dar natural nu s-a putut desi am ajuns la o dilatatie destul de mare, totul a fost frumos si recomand Polizu!!!!

Momentul in care mi-am vazut ingerasul. ..nu s-au inventat cuvintele necesare pentru a va descrie sentimentul.

(Ana Maria, Vrancea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!