Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Aveam deja 39 de saptamani iar Tudor al meu nu dadea nici un semn ca ar vrea sa iasa din burtica prea curand, asa ca impreuna cu doctorul care imi urmarea sarcina Mihalache Maria (medic rezident la timpul acela- al dr Lupu- Brasov) am hotarat ca in data de 6 septembrie sa ma internez la maternitatea din Brasov.

Datorita faptului ca nu am avut colul prea moale, cei 2 doctori au hotarat sa imi bage in col un" balonas" ca sa ma ajute cu "inmuierea" acestuia.

Zis si facut seara la ora 23 mi-a fost montat acel balonas care nu era decat un furtun pentru sonde, din acela care miroase a cauciuc, umplut cu ser fiziologic (50 de ml) care imi apasa pe col. Bineinteles ca dupa montarea balonasului a inceput calvarul, aveam contractii din 10 in 10 minute si am tinut-o asa toata noaptea.

Dimineata mi-a fost scos balonasul si au disparut si contractiile, vestea buna era ca colul era mai maleabil. Am fost dusa in sala de nasteri si au inceput procedurile pentru provocarea nasterii si anume s-a inceput cu ruperea membranelor, care evident ca nu s-au rupt de bunavoie, de fapt nu s-au rupt nici macar cu pensetele ci doar cu mana.

Ulterior mi-au fost administrate calciu intravenos, ceva hormoni si eram monitorizata de o moasa care imi spunea mereu " femeile sufera de 2000 de ani cand nasc pe tine vrei sa nu te doara?".

Am inceput pe la ora 8 sa am contractii din 2 in 2 minute insa nu ma dilatam deloc, eram atat de sensibila, obosita si toate alea incat nu mai suportam consultul ginecologic.

Dupa inca cateva ore de chin, s-a constata ca nu m-am dilatat deloc si am fost dusa in sala de operatie pt cezariana. La ora 13: 30 l-am nascut pe Tudor Andrei, un baiat sanatos de 3 550 g si 52 de cm . Cam asta e povestea nasterii lui Tudor :) (Diana-Brasov)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!