travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In primul rand este cel mai frumos moment din viata unei femei. Am avut doua nasteri, amandoua cezariana. Lasand la o parte durerile a fost ceva care nu se poate masura in cuvinte.

Prima sarcina a fost mai usoara dar a doua, la interval de 3 ani mi-a lasat amintiri dureroase. In primul rand, am nascut la 8 luni in cap si riscul a fost destul de mare.

Cu o zi inainte sa nasc am facut un ecograf si mi-au spus ca bebelusul meu are 1900 grame si nu are multe sanse, dar s-a dovedit ca are 2900 grame.

Problema a fost ca avea 8 luni si a respirat mai greu dar DUMNEZEU ne-a ajutat si acum suntem sanatosi si plini de energie.

(Nicoleta, Craiova)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!