travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt din Alba Iulia si ma mir cand vad lauda adusa lui LUDOSAN, un materialist fara masura. In urma cu multi ani am fost operata de sotia lui de fosta madam Ludosan care din graba de a numara cat mai repede banii primiti pe operatie a uitat un tampon inauntru si a inchis taietura.

Sa mentionez ca operatia a fost facuta datorita faptului ca fiind insarcinata am avut proasta inspiratie sa merg la un consult la ea si mi-a dat o injectie. Injectie care mi-a omorat sarcina desi noi familia ne doream acel copil.

In urma administratii injectiei fatul a murit dar nu a fost eliminat motiv pentru care a trebuit sa ma opereze.

Nu a vrut sa recunoasca nimic REFERITOR LA TAMPON desi toata operatiea e pe caseta si eu am avut de suferit enorm dar asta e, am avut zile si am scapat asa ca mai putin cu laudele la LUDOSENII daca nu platiti nici nu va baga in seama.

Asa ca tu care ai nascut cu LUDOSAN de ce nu zici mai bine cat a costat operatia ca sa vada si altii cat de nesatui de imbogatire sunt!

(Ioana, Alba Iulia)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!