Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Buna,ma numesc Georgiana si am deosebita lacere sa va relatez experienta unica din viata mea.

Mi-am dorit mai mult ca orice sa devin mamica iar intr-o zi acest vis a devenit realitate. Imi doream sa am o fetita si sa o cheme Daria. Si dupa 9 luni frumoase iata ca acea minune avea sa apara in viata mea.

Era o zi superba de luni 8 august 2011 si am plecat la maternitate impreuna cu sotul si mama mea. Eram programata la cezariana.

Ajunsa acolo am fost supusa unui ecograf apoi am mers in sala de operatii. Eram emotionata imi era frica, dar totul pana la anestezie dupa care filmul s-a taiat.

Cand m-am trezit in jurul meu erau toti cei dragi si ma felicitau pentru micuta mea. Am nascut o fetita frumoasa pe care o cheama DARIA. La nastere a avut 2,400kg si 44cm.

Cea mai mare emotie si bucurie a fost at cand mi-a adus la pat fetita a fost ceva unic in viata mea ceva ce nu pot explica in cuvinte. Era atat de micuta imi era si frica sa o tin in brate. In acea zi am fost cea mai fericita femeie. In mare cam asta e povestioara mea si sunt mandra ca sunt mamica si o iubesc enorm pe dulcea mea fetita DARIA,minunea mea. O zi placuta va doresc! GeorgianaNota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!