Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Buna ziua, va scriu aceste cateva randuri de pe un pat de spital, cu lacrimi in ochi, lacrimi de bucurie care ma indeamna sa ma concentrez si sa imi adun gandurile, pentru ca singurul lucru pe care il pot face pentru medicul care a reusit sa ma ajute sa imi tin astazi copiii in brate, este sa ii aduc multumirile si profunda mea recunostinta.

Dupa ce ani de zile nu am reusit sa raman insarcinata, acum cand minunea a avut loc mi se cerea sa renunt la aceasta imensa bucurie pe motiv ca varsta (41 de ani) ar fi un impediment puternic in incercarea mea de a ajunge cu bine la final. Numai ca Dumnezeu a vrut sa ii contrazica pe toti cei care mi-ar fi luat aceasta sansa de a deveni mama si mi-a scos in cale un medic foarte bun, un inger printre oameni caruia ii datorez tot.

Sunt din Pitesti, dar aici cazurile complicate nu au rezolvare, asa ca am fost nevoita sa iau calea capitalei pentru a-mi incerca norocul si a-mi indeplini visul. Eram constienta ca va fi o lupta grea, dar nu puteam depune armele inainte sa inceapa razboiul.

Am ajuns pe mainile domnului doctor Dragos Dobritoiu care s-a dovedit a fi un adevarat maestru al medicinei, un profesionist desavarsit. Imi amintesc cum am venit la Bucuresti destul de confuza, dezorientata si speriata pasind agale pe holurile spitalului care avea sa ma gazduiasca pentru aproape trei luni. De cum v-am vazut, domnule doctor, inconjurat de o ,,armata'' de viitoare mamici, vesel, plin de viata si optimist, frica mi-a disparut complet. Am fost convinsa ca trebuie sa am mare incredere in dumneavoastra si ca trebuie sa va urmez cu sfintenie sfaturile si recomandarile.

Ati reusit ca dupa un prim consult sa–mi oferiti foarte multe informatii, dar cel mai important e ca ati reusit sa imi dati forta, incredere, speranta ca totul va fi bine. In scurt timp, ati devenit persoana care ma echilibra. Ori de cate ori ma simteam invinsa, imi aduceam aminte de cuvintele dumneavoastra pline de optimism.

Totul a decurs foarte bine pana la sase luni si jumatate cand una dintre domnisoarele mele s-a grabit sa vada lumina zilei. Era pe 17 noiembrie 2014, dar cu ajutorul medicilor si al lui Dumnezeu totul a decurs foarte bine.

A urmat o lupta foarte grea pentru supravietuire a acestui copil care a cantarit initial 900 de grame si apoi 700, dar si a mea, fiindca o purtam in pantece pe surioara ei si orice stres sau efort insemna un mare risc. Trebuia sa duc cat mai mult a doua sarcina pentru a nu repeta povestea primei fetite.

Dupa o nastere naturala, la diferenta de doua luni si jumatate, la decizia domnului doctor, am trait si experienta nasterii prin cezariana. Pe timpul celor 3 luni cat am fost internata la Spitalul Ioan Cantacuzino, m-am bucurat de toata atentia si grija personalului, orice intrebare pe care am avut-o, orice nelamurire s-au rezolvat rapid, cu profesionalism si multa bunavointa de catre personalul spitalului.

Doresc ca prin intermediul acestei scrisori sa le multumesc in primul rand domnului doctor Dragos Dobritoiu, domnului doctor neonatolog Adrian Craciun, dar si intregului colectiv al sectiilor Nasteri si Neonatologie, pentru tot ce au facut pentru mine si fetele mele.

Acum cand ma pregatesc de plecare, trebuie sa va spun, domnule doctor, ca ati devenit una din cele mai importante persoane din viata mea si a familiei mele.

Dupa ce am trecut peste toate piedicile si hopurile destinului, cred ca am invatat sa pretuiesc viata cu adevarat. A meritat sa lupt, pentru ca nimic nu se compara cu scancetul si zambetul copilului tau sau cu o familie implinita. Azi am toate acestea datorita dv.

Ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a indreptat pasii catre dumneavoastra! Va doresc multa sanatate, putere de munca, rabdare si mult succes in tot ceea ce faceti!! Va multumesc pentru tot!

(Georgeta, Pitesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!