Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

In seara zilei de 3 mai 2014 am ajuns la maternitate deoarece pierdeam din lichid! Am ramas internata pentru investigatii, noaptea au inceput sa apara si contractiile! Mi-am dorit foarte mult sa aduc pe lume fetita pe cale naturala dar nu a fost posibil in cele din urma!

A doua zi dimineata am simtit ca s-au intensificat contractiile, dar nu reuseam sa ma dilat! Doamna doctor a mai avut asemenea cazuri si in cele din urma a reusit sa le ajute sa nasca natural! Isi dorea si dansa foarte mult sa ma ajute sa nasc asa deoarece eu sunt mai plinuta si recuperarea ar fi fost mai dificila!

Au incercat cu perfuzii, supozitoare si toate metodele posibile dar nu a fost posibil sa ma dilat sub nici o forma! Dupa 24 de ore de travaliu eu nu aveam dilatatie decat 2! La ora 19:30 seara au decis sa intru in cezariana si la ora 20:00 a venit pe lume minunea noastra!

Recuperarea a fost mult mai usoara decat mi-am imaginat, a treia zi am plecat acasa cu printesa! La adresa doamnei doctor nu am decat cuvinte de lauda, este un om minunat si daca as mai decide sa mai am un copil cu siguranta as naste tot cu dansa! Conditiile din maternitate au fost si ele bune!

(Daniela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!