Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Am nascut pe 15 Ianuarie 2015 prin cezariana cu domnul doctor Ciorascu Mihai, dansul supraveghindu-mi toata sarcina. M-am internat in dimineata zilei de 15 Ianuarie, de cum am ajuns am avut parte de un tratament super, de la conditiile de cazare in regim single, masa in regim catering, asistentele super dragute si amabile, curatenie impecabila.

Singurul bagaj cu care m-am internat a fost o trusa continand lucruri de igiena personala (periuta de dinti, pasta, pieptene, deo stick...) restul de haine pentru mine si bebe, inclusiv pampersi asigurandu-le spitalul. Opera?ia a durat circa 30 min cu anestezie epidurala, dupa aproximativ 5-7 minute mi-am cunoscut bebitza.

Am stat la terapie intensiva 12 ore avand cateterul epidural prin care mi se administra tratament. A fost o experien?a placuta in cele 4 zile cat am stat internata. Multumesc domnului doctor si intregii sale echipe! Recomand cu drag acest spital.

(Catalina, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!