travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Am patru copii si toti nascuti prin cezariana, bineinteles a fost decizia medicului de a naste prin cezariana, din cauza pozitiei pelviene la prima sarcina, placenta previa a II sarcina, a treia mi-a spus ca nici nu se pune in discutie nasterea naturala, a Iva nemaivorbind.

Insa stimate Doctor, vreau sa afirm ca nu am avut complicatii si copilul mi s-a adus chiar la citeva minute dupa nastere, eram neputiincioasa dupa anestezie, insa cu ajutorul asistentelor contactul a cu copii a fost chiar din prima ora.

Medicii afirma TARE, ca anume cezariana este mai binevenita pentru copii, pentru ca este luat din burta fara a-si putea fringe mina, sau sa fie tras, care mai apoi au si consecinte mult mai grave... Pentru mama da este acea incovenienta de a nu te putea misca prima zi, de a astepta ajutor pentru urinare sau o cana de apa. Insa OK asta trece, rana se prinde, asa cum la femeile care nasca natural apar o serie de mici probleme, taietura pina la anus, rupturi si toate in timp se prind, asa si la cezariana a II zi deja poti merge singurica incet incet.

TOTUL ESTE INDIVIDUAL SI FIECARE DECIDE CU MEDICUL SAU CE ESTE MAI BINE PENTRU COPIL. BINEINTELES FEMEILE TREBUIE SA FIE INSTIINTATE SI LA NASTEREA NATURAL SI LA CEA PRIN CEZARICAN DE CONSECINTE SI URMARI, INSA NU TREBUIE DE SCRIS PE O NOTA NEGATIVA DE A DUCE SPAIMA IN FEMEI, NU ESTE DELOC ASA....CONSIDER CA NASTEREA PRIN CEZARIANA A FOST CEA MAI BUNA ALEGERE PE CARE AM FACUT-O!!! ( Elvira 2011)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!