MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Numele meu este Tatiana Paicu si locuiesc in Suceava. Am avut bucuria de a deveni mamica acum aproape 4 ani.

Am nascut la Spitalul Judetean Sfantul Ioan Suceava asistata de Domnul Doctor Merticariu. Am avut parte de oameni deosebiti, atenti si cu suflet mare.

Am nascut prin cezariana si am stat in spital 4 zile, unde am avut parte de conditii acceptabile, saloanele erau curate si mesele, desi nu am putut manca, pareau foarte gustoase.

De multe ori asistentele nu au primit nici macar o cutie de bomboane ca si atentie din partea noastra pentru faptul ca aveau grija de micuta mea. Per total am avut parte de o experienta placuta si cu siguranta daca ar fi sa mai am o nastere nu as merge la al spital.
(Tatiana, Suceava)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!