elevit.ro

Prima sarcina, copil dorit la maxim, parca am programat sarcina, cand am vrut, atunci s-a intamplat. Felicitari burtici si proaspete mamici. Sper sa va ajute povestea mea pentru a nu trece prin ce am trecut eu, experienta urata la nasterea primului copil, insa ii multumesc Domnului ca s-a nascut sanatoasa, iar acum e o superba domnisoara de 6 ani si are o gaza mai mica surioara, ea abia are 14 luni.

Tineri casatoriti, ne doream bebe foarte mult, a si venit, emotia asteptarii rezultatului testului de sarcina, confirmarea ca se dezvolta in burtica mea rodul iubirii noastre, analizele de inceput de sarcina, si bineinteles alegerea medicului ginecolog. Locuiesc in mediul rural, la recomandarea unei cunostinte am mers la Piatra Neamt la doamna doctor Vintea, sefa sectiei de obstetrica, pentru a-mi urmari sarcina. Esec din start. Analize incipiente, control ginecologic, toate bune si frumoase, la primul control doar. De la urmatorul, eram ca manelistii, aruncam bani fara numar.

VIZITATI ACUM TARGUL ONLINE "MAMI SI BEBE" 15 Noiembrie - 15 Decembrie! REDUCERI de la magazinele pentru mamici si copii in acelasi loc, de pana la 75% si Cadouri de la organizatori pentru fiecare mamica sau gravida care face minim o cumparatura!

Doamna doctor imi lua pe un simplu ecograf, la care ma chema la fiecare 3 saptamani cate 150 lei, in momentul in care tariful afisat era de 50 lei. Tanara, prostanaca, am tacut. La 4 luni am fost internata cu iminenta de avort...concediu medical? Da, costa 150 lei, imi spunea doamna doctor. Plateam. Au mai urmat inca doua, sarcina era cu risc, nu puteam munci. Au trecut cele 9 luni cu bine, nu mai tin cont cati bani i-am dat in vant.

Am nascut prin cezariana, ca asa mi-au spus 2 medici inca de la 4 luni, ca nu o sa pot naste normal, eram ingusta in bazin. Am nascut, bebe perfect sanatos, sotul ii da 500 lei doamnei doctor ca asa imi spusese asistenta sefa ca se da la o cezariana recomandata, asa am facut. Doamna doctor nu a numarat banii pe loc, a doua zi venind in salon la mine si spunandu-mi ca nu e de ajuns cat i-a dat sotul, sa ii duc o diferenta de 300 lei la scos firele.

Colegele de salon se uitau la mine cum imi crapa mie obrazul de rusine, pentru ca mai apoi dupa plecarea ei, sa isi faca cruce de nesimtirea de care daduse dovada. Asta am facut, i-am dus diferenta cand mi-a scos firele, dar nu voi uita nicicand cati bani a putut sa imi ceara...chiar si pentru dreptul meu la concediul medical.

Nu o recomand nimanui,sper sa va ajute cumva experienta prin care am trecut. Sarcini usoare si bebei sanatosi si cuminti va doresc.

(Elena, Neamt)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini