travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna seara! Eu sunt MAMA, din 13 Martie 2014, mama baietelului Eduard! Dumnezeu a facut ca nasterea naturala sa nu se intample si "sa scap" printr-o cezariana. Am fost anuntata ca voi fi dusa in sala de nasteri..pentru ca sunt contractii si dilatatie 2 ..in acel moment m-am panicat, am plans si spaima a blocat totul..

De ce spun asta? Pentru ca nu s-a mai produs dilatatie..contractii existau insa..Astfel incat dupa 4 ore de la intrarea in sala de nasteri s-a luat decizia sa se rupa membranele (sa se rupa apa)...din acel moment au inceput contractiile mai puternice si la intervale mai scurte de timp..ei ..mi-am zis :"asta trebuie sa fie..sigur nu mai scap.."dar s -a intamplat altceva, neasteptat...dupa 3 ore de la ruperea apei, contractiile s-au oprit de tot iar medicul a decis cezariana.

Am fost si sunt mandra de medicul care mi-a monitorizat sarcina Dr IACOVACHE TUDOR din Brasov. Un medic de cuvant, precis, care mi-a dat increderea ca lucrurile vor fi sub control, totul va fi bine in prezenta sa. A fost sunat si anuntat de catre personalul medical ca sunt la maternitate si care este situatia.

A venit, iar la ora 22 a realizat cezariana. L-am recomandat tuturor viitoarelor mamici. Sa mearga pe mana dansului pentru ca nu are cum sa fie decat bine! Deasemenea am fost multumita de cadrele medicale ale maternitatii. Va spun cu toata sinceritatea ca au fost dragute si atente cu mine. Nu am avut nici un repros.

In sala de operatii ..cand mi-am vazut copilul, am inceput sa plang..moment in care asistenta care a asistat la operatie m-a luat de mana si a lacrimat si ea..Pe reanimare doamnele infirmiere imi dadeau apa din cana, cu paiul..pt ca nu aveam voie sa ma ridic, sa misc capul...si CREDETI-MA, nu le-am dat nici un ban..desi ar fi meritat..

Deasemenea doamnele de la sala de nou-nascuti unde mergeam sa alaptez, foarte foarte amabile, ele iti pun copilul pentru prima oara la piept si iti dau sfaturi. Nu mi-am luat rezerva si ma bucur ca nu am facut-o! Pentru ce? Pentru un televizor? Dar cui ii trebuie tv ..cand esti epuizata si ai dureri dupa operatie?!

Pentru ca sunt peretii colorati si nu albi in rezerva??? Cu ce te ajuta..dar asta conteaza cu adevarat? Sau conteaza ca s-a nascut copilasul cu bine, sanatos! Pentru ca in rezerva stai cu o persoana iar in salon am stat cu mai multe mame ..nici asta nu m-a deranjat..chiar am legat prietenii, am avut cu cine schimba experiente. Acestea fiind zise, eu, RAMONA Nica, din Brasov, va urez mamici copii sanatosi! Si indiferent cum nasteti, va fi de neuitat, memorabil...

(Ramona, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!