MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut acum noua luni jumatate, dupa o sarcina foarte grea, o bebelusa sanatoasa de 3.100 si 59 cm. Povestea noastra este cu atat mai speciala dat fiind faptul ca nasterea s-a petrecut la 10.000 km distanta de tara, tocmai in Panama.

Am ajuns la spital pentru in control de rutina si in urma testului de stres s-a observat ca incepusera contractiile desi eu nu le simteam.

Dupa o ora de travaliu medicul a hotarat sa ma bage in cezariana de urgenta deoarece bebelusa nu se intorsese si avea dubla circulara....dupa o ora imi sarutam prima oara puiul...faptul ca sotul meu m-a putut tine de mana tot timpul m-a ajutat foarte mult sa trec peste frica de moment cauzata de sala de operatii si de vederea ustensilelor chirurgicale din jur.

Apoi am fost mutata de reanimare pentru o ora, timp in care am primit calmante si antibiotice intravenos. Dupa ce ora s-a scurs m-au mutant in salon unde ma astepta sotul meu si unde la foarte putin timp mi-au adus si bebelusa si m-au invatat cum sa o pun la san, moment care mi s-a parut a fi magic si care ne-a conectat definitiv si pentru totdeauna.

In acea prima noapte asistentele veneau sa ma verifice din 3 in 3 ore, sa-mi schimbe perfuziile si sa ma ajute sa-mi pun puiul la san si sa-i schimbe scutecul daca era necesar. Dimineata au venit la vizita medicul care mi-a urmarit sarcina si nasterea impreuna cu medicul anestezist si dupa ce au verificat ca totul este asa cum trebuie sa fie, mi-au scos sonda si au cerut sa mi se aduca micul dejun.

Dupa ce am terminat de mancat a venit o asistenta care m-a ajutat sa ma ridic din pat, moment care mi s-a parut cumplit, simteam ca nu voi avea putere sa merg singura si ca durerea ma desprinde in doua...insa a fost doar o senzatie trecatoare de moment, incet incet am reusit sa merg singura, iar doua zile mai tarziu plecam acasa in formula de 3, mandra, tinandu-mi puiul perfect in brate.

(Irina, Pitesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!