MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Corina, am 32 de ani, fetita mea a ales sa vina pe lume pe 25 septembrie 2013 la 40 de saptamani si 4 zile. Minunea a venit dupa o lunga perioada de asteptare si de necazuri (eu mai avand o sarcina in 2009, dar copilul s-a nascut cu malformatii cardiace si sindromul Down si nu a supravietuit).

Domnul doctor care mi-a monitorizat sarcina, Esanu Sorin de la spitalul Polizu, a fost singurul care mi-a recomandat sa fac biopsie de trofoblast la 10 saptamani care poate depista un numar mare de malformatii, dar care are o probabilitate de 99,9% si un risc destul de mare de a pierde sarcina. Acum exista posibilitatea de a face testul Panorama si in Romania, se analizeaza ADN-ul copilului din sangele mamei si este o metoda neinvaziva.

Am trecut cu bine peste micile provocari si fetita a venit pe lume perfect sanatoasa. Operatia de cezariana a decurs foarte bine, am fost anesteziata partial astfel avand posibilitatea de am saruta micuta din primele secunde ale ei de viata.

Domnul doctor a fost un om deosebit, a venit la spital la ora 12 noaptea cand fetita s-a hotarat sa vina pe lume, desi eram programata la cezariana la ora 7. Dupa nastere am stat intr-o rezerva cu baie proprie cu chiuveta speciala pentru a spala copii, unde in fiecare dimineata o asistenta venea si ne spala copiii ( am fost doua mamici cu 2 copii in rezerva) si medicul neonatolog venea sa-i controleze.

Nu recomand acest spital mamicilor care vor sa nasca prin cezariana, deoarece doctorii ginecologi din aceasta institutie nu sustin aceasta idee, mie mi s-a facut operatie de cezariana pentru ca eram la a doua operatie de acest gen.

(Corina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!