MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Fetita noastra a venit pe lume pe 07.04.2015 cu ajutorul doamnei doctor Daniela Lebit. Sarcina a fost urmarita la clinica particulara si apoi programata cezariana la spitalul CF2. Si daca tot m-am apucat sa povestesc, voi povesti tot. Internarea s-a facut Marti dimineata la 9 si pana la 12, cand a inceput operatia, am fost monitorizata si mi s-a pus perfuzie cu ser fiziologic.

In acest timp a venit medicul anestezist pentru a afla daca sunt alergica la ceva, daca sufar de boli, operatii etc. Si desigur pentru a lua plicul cu bani(200 de lei).

Apoi am fost dusa in operatie fara sa fiu lasata sa ies pana la usa pentru a-mi lasa geanta si pentru a-mi saruta sotul (putin absurd dupa parerea mea). Intepatura pentru anestezie a durut si s-a chinuit putin. Am facut rahie si nu a fost necesar sa cumpar nimic. Apoi mi-au amortit picioarele si mi s-a facut somn.

Pana nu mi-a spus asistenta ca a inceput operatia, nu mi-am dat seama. Si apoi a inceput distractia: o asistenta impingea din stanga, una din dreapta, si una din fata ca sa scoata copilul. Mi s-a parut absolut barbar sa faci asa ceva. Ulterior am aflat ca facuse taietura prea mica si nu avea loc (daca m-ar fi intrebat as fi spus ca nu ma intereseaza cat de mare este).

Dupa ce au scos-o pe micuta au pus-o pe masuta la un metru de mine, au aspirat-o si apoi au infasat-o. Inainte sa iasa din salon au intins-o catre mine sa o pup. As fi dorit sa o lase mai mult, sa se familiarizeze cu mine, sa o pot pune la san...Dar totul era contra cronometru.

Am fost dusa in salon apoi si la apoximativ 2 ore au adus-o sa o alaptez. Tot atunci a venit si doctorul neonatolog Ancar (tot 200 de lei i-am dat) pentru a discuta despre starea ei. O doctorita foarte amabila si pasionata de ceea ce face. Sotul meu a putut dormi cu mine in rezerva, lucru pe care il recomand tuturor mamicilor care vor sa alapteze! Este foarte important ca in primele ore sa fie cineva la dispozitia ta. Am mai primit-o la alaptat si seara si noaptea. Am insistat ca de fiecare data cand plange de foame sa mi-o aduca si sunt foarte multumita ca m-au ascultat.

Apoi, a doua zi, m-am mobilizat dis de dimineata sa o pot primi cat mai repede. Mi-au adus-o in jurul pranzului si de atunci numai langa mine a stat. Asistentele primeau cate 20-30 de lei cand veneau pe la mine. Nu cereau, insa erau dragute si meritau! Aici am gasit 2 asistente mai in varsta (spre rusinea mea nu le stiu numele) care m-au ajutat sa o pun corect la san si au vorbit extrem de frumos si de calduros.

Doctoritei i-am da 700 de lei, iar la 'mana a doua' cum se spune nu i-am dat nimic. Am fost nemultumita de atitudinea ei si a doua zi, cand trebuia ea sa-mi verifice operatia, nu s-a sinchisit. Prin urmare nu mi-a verificat-o nimeni...

Am nascut cu un buget mai mic ce-i drept. Nu toata lumea are posibilitatea sa arunce cu bani in stanga si in dreapta. Insa acest lucru nu m-a dezavantajat din fericire. Saloanele sunt ok, curate si cu paturi destul de moderne. Baile sunt mai uratele, dar pentru 2 zile cat am stat nu m-au deranjat. Maternitatea CF2 este pro alaptare si recomand nasterea aici.

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!