Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Acest concurs ma bucura mult deoarece imi readuc aminte cu drag de ziua de duminica 26 aprilie 2015, ziua in care am devenit mamica pentru prima oara, dupa ani de asteptari. Voi incepe prin a spune ca ii sunt recunoscatoare medicului deoarece mi-a monitorizat sarcina ireprosabil si nu am avut nici o problema.

IMG 20150904 112625Din cauza unei triple circulare (cordonul ombilical era infasurat in jurul gatului de 3 ori - stiam acest lucru din saptamana 24 de la a doua ecografie morfologica) am stiut ca va trebui sa fac cezariana.

Insa planurile mi-au fost date peste cap duminica seara, la 39 de sapt si 1 zi cand mi s-a rupt apa. Din acel moment am fost cuprinsa de teama, fericire, emotii mari, nerabdare...un cumul de trairi cum niciodata nu am simtit.

Bineinteles ca a inceput panica, alergatul pe scari, cautatul bagajului de maternitate, al analizelor, al telefonului si in maxim 30 minute eram la spital. Domnul doctor, fost rezident al tatalui meu, lasase vorba deja asa ca cineva ma si astepta la camera de garda.

Imediat eu si bebe am fost monitorizati, am completat fisele necesare operatiei, in maxim o ora eram pe masa de operatie cu cateterul in mana. Anestezistul si celelalte asistente au fost foarte dragute si uite asa, la ora 20:30 mi-am vazut si pupat pentru prima data ingerasul.

Din spital ne-am externat dupa 3 zile cu 3100 grame, 50 cm, un mic icteras si o usoara infectie la un ochisor dar care a trecut repede. Recuperarea in cazul meu a fost crunta imediat dupa operatie si nu cred ca as fi putut face fata daca nu erau asistentele care au avut asa de mare rabdare cu mine.

Insa nimic nu se compara cu momentul in care iti ti bebelusul in brate. Uiti de toata durerea provocata de atatea antibiotice, anticoagulante, vaccinul de incompatibilitate de rh, calmante...

Experienta a fost una minunata, acum sunt fericita mamica a unui baietel de aproape 5 luni, avem 7.750g si 67 cm si iubim viata!!!

Am nascut la spitalul Elias cu domnul doctor Octavian Rotaru. Multumesc mult pt oportunitate!

(Elena, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!