MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea a inceput pe 1 Martie 2014, cand am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani. Au urmat primele poze de la ecograf, primele sunete amplificate ale batailor inimii, primele miscari ale copilului, primele sentimente (monitorizarea sarcinii a avut loc la acelasi spital la care am si nascut: Medlife).

Procedura nasterii a inceput la ora stabilita, medicul anestezist era foarte glumet, avand rolul de a destinde putin atmosfera banuiesc, operatia a decurs fara probleme. Doctorii si asistentele s-au purtat ireprosabil, atitudinea celor care au avut grija de mine pe perioada spitalizarii fiind cu mult peste asteptarile mele (eram mereu spalata si ingrijita, mi se aducea mancarea la timp, mereu cineva imi verifica perfuzia si starea generala, copilul imi era adus la orice ora il ceream in camera).

Inainte de plecare am fost instruita printr-o baita demonstrative a copilului, iar medicul neonatolog mi-a dat indicatii legate de alimentarea, somnul, ingrijirea nou-nascutului. Am fost uimita de faptul ca mi-au dat numarul de telefon de la sectia de Neonatologie, unde puteam sa sun in prima luna de viata a copilului de cate ori intampinam o problema pe care nu stiam cum s-o rezolv (si am folosit acest numar de 2-3 ori "multumita" crizelor de colici).

Totusi, pentru ca nu se putea sa fie chiar perfecta experienta, as avea de mentionat 2 minusuri: primul tine de greutatea bebelusului preconizata de ecograf (mi-au spus ca va avea in jur de 4.5 kg, dar a avut doar 3,3 kg), iar celalalt tine de conditiile de "cazare" in spital (in camera unde am stat intra frig pe la geam, iar patul meu era asezat fix sub geam; norocul meu a fost ca celalalt pat era liber si m-am putut muta).

Bebelusul s-a nascut Vineri, intr-o zi ploioasa, au urmat 2 zile cu ninsoare (prima din acel an), apoi un soare puternic in ziua cand am iesit din spital. A fost un weekend uimitor atat din punct de vedere al trairilor, cat si din punct de vedere meteorologic :)

(Diana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!