MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Pe 17 septembrie 2013, la 40 saptamani de sarcina ma indreptam linistita spre spital la un control, in urma caruia doctorul ma anunta ca bebele meu e pregatit sa ma cunoasca. Am plecat acasa deoarece nu aveam bagajul la mine, mi-am sunat sotul, ne-am intalnit acasa dupa care am plecat amandoi spre spital, unde am ajuns si m-am internat la ora 14.

Sincer nici acum nu stiu cum am reusit sa ajung acasa, inapoi la spital, sa am taria de a face o verificare a bagajului. Atatea emotii, nu stiam cat de speriata sa fiu sau cat de bucuroasa. Venise in sfarsit ziua cea mare. Dar, bebe nu a vrut asa usor sa vina pe lume, am incercat pana la ora 23 sa nasc si nu am reusit, doctorul hotarand sa intru in operatie, avand dilatatia mica.

Travaliul a fost foarte usor, atat doctorul cat si moasa stand foarte mult pe langa mine, incurajandu-ma si spunandu-mi ca totul va fi bine, sa stau linistita. Dupa ce au anuntat operatia, totul parca se derula rapid inainte: a venit medicul anestezist, am fost schimbata, dusa in sala de operatie, ma piersusem total, dar eram si linistita in acelasi timp, aveam incredere ca sunt pe maini bune.

Atmosfera din sala de nasteri a fost relaxanta, atat moasa cat si medicul anestezist intrebandu-ma tot felul de lucruri, povesteau, spuneau glume, imi povesteau ce se intampla dupa copertina, pana cand am auzit un tipat, era bebe...si ce plamani avea..instantaneu mi-au dat lacrimile, am auzit o voce feminina spunand ca copilul este bine, l-au luat, l-au spalat si mi l-au aratat.

Era cel mai frumos bebelus, asta la ora 23:35. Am fost dusa apoi la reanimare, dimineata la salon unde l-au adus si pe cel mic. Cele trei zile cat am stat in spital au fost o incantare pentru mine, asistentele ajutandu-ma cu alaptarea, cu schimbatul scutecelor, imbracatul si tot ce aveam nevoie.

Pentru mine a fost o experienta placuta, si sunt sigura ca voi reveni in acelasi spital, la acelasi doctor si pentru al doilea bebe. Recomand cu mult drag acest spital, cred ca este cea mai moderna maternitate de stat din Bucuresti, si pe domnul doctor care mi-a fost alaturi toate lunile de sarcina, cu zambetul pe buze la fiecare control, din prima zi, pana dupa ce l-a ajutat pe cel mic sa se nasca, un zambet care iti inspira incredere, care iti alunga frica, toate indoielile si temerile pe care le avem referitoare la sarcina, bebelus si la noi.

Cu aceasta ocazie vreau sa multumesc si eu domnului doctor, si intregului personal din maternitate pe care ii recomand cu drag tuturor. Am nascut la Spitalul Filantropia cu domnul doctor Iancu George.

(Madalina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!