Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut un baietel perfect sanatos, are 3 100 grame si 52 de centimetri. Cu mare bucurie m-am dezmeticit. Am fost emotionata si nerabdatoare pentru marea intalnire. Sotul era si el foarte emotionat. Mai vrem un copil pentru ca a fost o experienta frumoasa. Mai vrem un copilas. Sper sa fie fetita. Ne dorim doi copii pentru ca si eu si sotul meu am fost singuri la parinti.

Eu am fost urmarita si am nascut cu doctor Podasca la Spitalul Regina Maria. Am fost foarte multumita. Despre serviciile post – operatorii oferite de asistentele din maternitate nu am de zis nici un lucru de rau.

Atat langa pat (atasat de perna) cat si in baie, exista un buton cu care, prin simpla apasare, puteai apela asistenta sau medicul, in functie de serviciul pe care il doreai: asistenta de la neonatologie pentru orice intrebare sau ajutor legat de bebelus; asistenta pentru serviciile generale gen: aducerea de ceai, apa in camera sau orice fel de activitate pe care tu, din cauza operatiei, nu o puteai desfasura; o alta asistenta pentru administrarea de calmante.

Am fost placut surprinsa sa vad ca la cateva secunde dupa apelarea butonului asistenta pe care o solicitai era in camera.
Un lucru foarte bun pe care il ofera aceasta maternitate este faptul ca poti sta cu bebelusul in camera si invata foarte repede care sunt nevoile lui. Asistentele iti arata cum sa schimbi copilul, cum sa-l alaptezi, cum sa ii faci baita si iti raspund la intrebarile care apar pe parcurs, astfel ca ajunsa acasa, ai cateva idei legate de nevoile lui bebe.

Toata atmosfera si personalul din maternitate ( de la medic ginecolog la neonatolog, pediatru, asistente) te fac sa te simti foarte bine si sa nu te grabesti sa mergi acasa. Sentimentul pe care l-am avut in maternitate era acela de siguranta.

Pentru cei care sunt in dubii si nu stiu pentru ce spital sa opteze pentru nasterea bebelusului lor, eu va recomand sincer sa alegeti Spitalul Regina Maria. Ganditi-va ca e foarte important atat pentru mama cat si pentru bebelus timpul petrecut in spital dupa nastere: pentru mama e important pentru starea ei psihica de dupa nastere, iar pentru bebe deoarece este ingrijit asa cum trebuie, de oameni specializati pe nevoile lui si care sunt dotati cu aparatura necesara.

(Roxana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!