travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua.

Pe data de 20 ianuarie 2011 am fost chemata am fost chemata sa nasc. Am nascut la Spitalul Judetean Arges cu domnul doctor Marcel Buzatu. La ora 9 dimineata am fost programata la cezariana.

In noaptea dinaintea nasterii nu am putut dormi deloc, imi faceam tot felul de idei, ma gandeam cum se va intampla, imi era putin teama de operatie deoarece nu mai facusem operatie.

Dimineata am plecat la spital impreuna cu sotul si cu mama. La ora 9 si 25 minute am intrat in sala de operatie tare speriata.

Am fost pusa pe masa de operatie, mi-a fost luata tensiunea, mi s-a facut anestezia si am vazut cum domnul doctor s-a imbracat in ceva alb, si-a pus ceva la gura, a luat ceva asemanator unei oale foarte mari in care era rivanol si a bagat o penseta mare cu pansament in rivanol si mi-a dat pe burta, iar in momentul in care am fost data cu rivanol am simtit in tot corpul raceala dupa care nu mai stiu nimic.

M-am trezit la reanimare, auzeam cum o persoana (asistenta) imi pronunta numele, am vazut mult albastru pana mi-am revenit si nu imi puteam misca mainile, incercam sa imi ridic mana si o simteam grea.

La reanimare am stat o noapte si o zi.

Noaptea pe care am petrecut-o la reanimare nu am putut-o dormi deoarece ma gandeam tot timpul la fetita, imi imaginam cum arata, cat era de mica, ma gandeam cum am sa ma descut cand voi ajunge cu ea acasa.

Am fost bagat intr-un salon cu plata, deoarece asa au hotarat cei din familia mea. Cand am vazut fetita pentru prima data si cand am tinut-o in brate am simtit un fior. A doua zi dimineata pe la ora 10 am fost dusa in salon. Acum am o fetita de 2 ani si 4 luni sanatoasa si frumoasa.

Ii multumesc lui Dumneazeu pentru minunatia aceasta de fetita. ( Mihaela, Arges)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!