travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Frumoasa zi de Duminica 2014, asteptam sa vina sotul de la serbarea de Craciun organizata de copii la scoala; faceam niste pastai ca imi era o foamee...deodata ma ia cu intepaturi, astept, zic: deh de la oboseala, nu ma panichez inca!

Las mancarea pe foc si merg sa ma intind putin, cand ce sa vezi? Ma ia cu dureri si cu senzatia de a ma duce foarte des la toaleta, fara a face nimic, sun sotul, pregatesc bagajele, mancarea ramane neterminata, sun medicul ....panica nu raspunde!

Mergem la Focsani! Il mai sun o data, raspunde calm, ii explic senzatiile, ce am si-mi spune clar sa merg la farmacie ce sa iau, in caz de se intetesc durerile ne vedem la clinica!

Iau ce imi spune doctorul, ma mai calmeaza simt dureri surde, suportabile, noaptea mi s-a parut cea mai lunga, nu stiu daca am dormit trei ore; ajung la clinica, ma intampina o asistenta, imi verifica tensiunea, pulsul, imi pune o perfuzie la indicatiile lasate de doctor, apare si acesta pe la zece, ma verifica, pleaca, iar ma verifica, pleaca (aveam sa aflu ca discuta cu sotul), intr-un final merg la eco......membrane rupte lichid zero....azi te operez, ma blochez, incep sa plang!

Medicul strange repede echipa si mergem in sala de operatii, roiau in jurul meu, imi era teama, insa anestezista super, m-a incurajat, nu am simtit absolut nimic.....la un moment dat am adormit, aveam sa aflu ca imi scazuse tensiunea, singurul regret a fost ca nu am auzit primul ei planset, al unui superb copil de 2,700 si 49 cm obtinut in urma muultor eforturi!

Personalul amabil, a avut totul asigurat de ei, doar cele necesare igienei orale le-am adus de acasa, mi-am vazut copilul de cate ori am vrut, l-am tinut in brate, m-au incurajat toti iar a treia zi am plecat acasa fericiti!

Inainte de externare i-am multumit doctorului pentru eforturile depuse si l-am rugat sa facem o poza cu noi si copilul ca peste ani sa vada cine a adus-o pe lume, i s-au umezit ochii, un munte de om iesit la pensie s-a emotionat! E dur ca medic, dar sufletist, incearca si chiar face tot ce e omeneste posibil pentru a fi bine!

Nimic de reprosat, curatenie, personal amabil si....o reducere de cateva milioane cadou de Craciun, asta pentru ca am fost toata sarcina la controale acolo si dinainte de sarcina tot acolo!

Concluzie:am avut o experienta minunata, o nastere aproape de vis, singurul regret ca nu am auzit-o plangand!

(Raluca, Focsani)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!