elevit.ro

Domnul doctor Silviu Istoc este cel care mi-a urmarit sarcina si cu care l-am nascut pe Kadri. Pot sa va spun ca n-am cunoscut medic mai bland si mai atent la detalii, mai serios si parolist.

Trecusem de primul trimestru de sarcina cand au inceput durerile in zona pelviana, pierdusem o sarcina cu aproape doi ani in urma si ma temeam ca acest lucru se va intampla din nou.

Medicul care imi urmarea sarcina parea ca nu raspunde in mod intentionat la telefoane si mesaje si cautam pe cineva care sa imi spuna cauza durerilor, eventual sa primesc un tratament. In acele zile l-am cunoscut pe doctor Istoc dar, tot atunci, cineva mi-a recomandat un profesor doctor renumit, ale carui pareri pareau cele mai avizate.

Am ajuns repede la domnul profesor care mi-a pus diagnosticul dupa fix cinci minute de discutie: trombofilie. Au urmat alte cinci minute de discutie in care mi s-a explicat ca trebuie sa iau imediat Aspenter, pana cand imi vor iesi analizele genetice care costau un puhoi de bani (mi s-a indicat si locul in care puteam face analizele, desigur) si, la sfarsit, am primit grozava veste despre injectiile pe care ar fi trebuit sa le fac in burta zilnic.

M-am panicat. Mi se explicasera riscurile, avusesem parte si de o ecografie scurta dupa cele zece minute de discutie si fusesem sfatuita sa fiu responsabila. Am fost. Am cerut si alta opinie. De data aceasta de la doctor Istoc care a avut o cu totul si cu totul alta abordare si explicatii care faceau sens...asa ca am ales sa "merg pe mana lui". Si bine am facut! Pentru ca el a avut dreptate. N-a fost nevoie nici de Aspenter si nici de injectii ci de repaos mult si...Nospa.
Dana Nalbaru
Lunile care au urmat m-am tot intalnit cu dansul si am urmat cu strictete sfaturile sale. Am nascut la termen un baietel sanatos, in timpul operatiei totul a decurs normal si m-am refacut imediat. Azi nu pot sa nu ma intreb cum ar fi fost daca as fi ascultat sfaturile renumitului profesor. Ce m-a determinat, de fapt, sa merg pe mana celui mai tanar si mai "neexperimentat"? Nu timpul dupa care mi-a pus profesorul diagnosticul, ci discutia in sine... Mi s-a parut cel putin ciudat felul in care se lauda cu vedetele care i-au trecut pragul si mici detalii despre acestea, noi (eram cu Dragos) fara sa punem vreo intrebare si vazandu-l pentru prima oara.

Concluzia e ca doctor Silviu Istoc e foarte tare si ca sunt fericita ca am avut sansa sa-l cunosc. Respect!

(Dana Nalbaru, Bucuresti)
Sursa foto: Facebook Dana Nalbaru

AmNascutAcolo.ro: Medicul Silviu Istoc, pe care il recomandam cu incredere, va raspunde gratuit la intrebari, in cadrul rubricii "Sfatul medicului".


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini