Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am hotarat sa povestesc despre experienta mea in Maternitatea Sfantul Pantelimon deoarece am tot vazut niste povesti pe aici care sunt complet neadevarate. In fine, a venit ziua cezarienei, m-am trezit cu mari emotii, am facut dus, m-am imbracat si am plecat cu bagaje, sot catre spital.

Odata ajunsi acolo l-am sunat pe domnul doctor si a venit in intampinarea mea. A sunat un doctor rezident pentru a-mi face internarea. Am fost dusa de medicul rezident poate tot unde trebuia sa ajung si astfel m-am trezit in preoperator si cu perfuzie :) Nici nu prea realizam ce mi se intampla, aveam un regret ca nu mi-am sarutat sotul inainte sa plec de langa el.

Domnul doctor a venit tot timpul sa ne vada (mai era o doamna pe care o opera de fibrom) se interesa cum suntem si ne incuraja. Dupa discutia cu doctorul rezident si cu anestezista ( aici domnul doctor m-a incurajat mult pentru ca stia ca imi era foarte frica de anestezia locala) a venit o asistenta si m-a luat sa ma duca in sala de operatie.

M-am urcat pe masa, anestezista imi explica ce durere o sa simt, sa nu ma sperii, asistenta era langa mine si ma incuraja non-stop. Nici nu am avut timp sa simt anestezia pentru ca deja era facuta injectia. Tin minte cand am intrat ca o doctora certa un student pentru ca nu stia sa isi puna manusile ( ulterior mi-am dat seama ca doctora care il certa era doctora neonatoloaga).

A inceput operatia, domnul doctor ma intreba mereu ce fac, daca-s ok, apoi ii explica studentului ce face, la un moment dat am auzit un tipat scurt si apoi plans in toata regula! Minunea mea avusese primul contact cu aerul.

Domnul doctor a dat copilul catre asistente si doctor neonatolog cu mentiunea sa mi-o dea sa o vad si sa o pup! Si a tot mentionat de vreo 3 ori lucrul asta ca la un moment dat ma si bufnea rasul. Am fost cusuta, domnul doctor dupa operatie a venit si m-a mangaiat pe cap si m-a felicitat, apoi m-a luat el de pe masa de operatie si m-a pus pe patul pentru post operator.

Tot timpul imi repeta sa nu ridic capul, sa am mare grija! Apoi s-a dus sa vorbeasca cu sotul meu, a venit si sotul sa ma vada si a fost totul minunat.

Tin aici sa mentionez ca NIMENI nu mi-a cerut nici un ban, tot ce am dat a fost din respect pentru cadrele medicale si pentru ca stiu de salariile lor mizere. Au fost si persoane care nu au dat nici un ban si s-au comportat la fel de ok si cu ele. Alt aspect foarte important este curatenia din spital: pe sectia de neonatologie e minunat, la fel si pe sectiile de lehuzie.

Sincer, nu am vazut nici o diferenta fata de un spital privat exceptand faptul ca am cheltuit mult mai putin si este un spital foarte dotat!

Tot personalul medical super profi, super bine pregatit! Iar domnul doctor Dimitriu o sa ramana intotdeauna in sufletul meu! Este un medic exceptional si un OM de nota 10!

(Mirela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!