Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut Duminica dimineata la Regina Maria din Brasov cu doamna doctor Trifan Alina care mi-a si urmarit sarcina inca de la inceput si sunt foarte multumita de cum au decurs lucrurile... Iar doamna doctor Trifan Alina este super! Foarte comunicativa si m-a ajutat enorm in toata sarcina cat si la nastere.

In saptamana 28 de sarcina am avut mici contractii si mi-a recomandat repaos la pat pentru o perioada si NoSpa. In saptamana 36 de sarcina contractiile au fost tot mai dese si mai mari.

Intr-o zi aproape ca aveam din 10 in 10 minute. M-am speriat atunci deoarece nu eram pregatita sa nasc, imi doream foarte tare sa nasc la termen. Dupa investigatii nu au fost contractii de nastere si am primit iar tratament cu NoSpa si repaos la pat pt o perioada.

Contractiile au disparut si asa am ajuns cu sarcina la termen fara probleme si alte complicatii. Bebe avea cordonul ombilical in jurul gatului, mi-a fost putin teama de acest aspect insa doamna doctor m-a linistit.

In saptamana 40 de sarcina fiind operatie de cezariana mi-am putut alege ziua nasterii si m-am decis sa aleg exact data termenului. Doamna doctor nu credea ca bebe va sta atata, bine am facut ca am ales aceasta data.

In dimineata nasterii ajungand la spital am avut mari emotii atat de mari incat au inceput contractiile. Nu am avut in viata mea o branula in mana si mi-a fost foarte frica de ea...momentul in care mi-au pus branula cred ca a fost factorul declansator...

Ajungand in sala de nasteri am inceput sa tremur foarte tare. Atat de tare incat nu putea doctorul anestezist sa imi faca Rahi peridurala /epidurala a fost nevoie sa ma tina 2 asistente pentru a sta nemiscata.. Iar tremuratul meu era incontrolabil..

In momentul in care a inceput operatia mi-a fost foarte frica iar doctorul anestezist impreuna cu doctor Trifan au decis sa ma adoarma pana aproape de scoaterea bebelui. Tatal a asistat la nastere... A putut filma momentul si a fost totul in regula.

M-am trezit, mi-au aratat bebele a fost totul atat de bine .... Si un sentiment atat de placut incat dupa ce a plecat tatal si medicul neonatolog cu bebele am inceput sa plang de bucurie...A fost un sentiment de usurare... Frica a trecut si eram foarte bucuroasa ca a decurs totul foarte bine si ca mi-am vazut bebele de care m-am indragostit la prima vedere.

Fetita a primit nota 10, a avut 52 cm si 3,360 kg..si in urma analizelor este foarte bine si sanatoasa...Eram linistita deoarece stiam ca tatal este cu ea ... Asta este tot ceea ce conta in momentul acela.

Tatal cu medicul neonatolog au dus-o la bebelusi dar nu inainte ca si tatal sa aibe cateva minute de stat cu ea... Doar ei doi... In acest timp i-a facut poze... A filmat-o si mi le-a trimis si mie pentru ca eram nerabdatoare sa o vad din nou.

Eram la reanimare deja si inca tremuram dar doctorul mi-a spus ca este tremuratul post operator si ca este totul in regula. Dar nu stie de ce am tremurat asa inainte :)))

La spital toata lumea foarte amabila si asistentele foarte dragute incercau sa ajute cu tot ce puteau sa nu simt durere si sa fie totul in regula. Am primit totul de la spital mancare, consumabile tot. Nu a fost nevoie sa imi aduc nimic de acasa.

Sunt foarte multumita de alegerea facuta de a naste la Regina Maria si de doamna doctor Trifan caruia ii multumesc pentru tot.

Multumesc medicilor si asistentelor pentru implicare si pentru tot ajutorul acordat!

(Timea, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!