MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In data de 5 mai am mers la un control de rutina la cabinetul medicului meu. Fiind hipertensiva inca din saptamana 35 de sarcina, medicul mi-a facut controlul si mi-a luat si tensiunea si surpriza...o aveam 160/8 si puls 120...am repetat, dar tot asa...intr-un final m-a trimis la Maternitate pentru internare!

Odata ajunsa acolo, medicul de garda a refuzat initial sa ma interneze sub pretextul ca nu au locuri...L-a sunat pe medicul meu si intr-un final la insistentele acestuia m-au internat si imediat am intrat la monitorizare! Dupa 30 de minute de monitorizare, brusc m-au luat contractiile.

Mi s-a injectat NoSpa, dar degeaba, aveam deja contractii la 2 minute...plus ca imi urcase si tensiunea (cu 3 zile inainte abia ma externasem, internata fiind tot cu contractii si edeme, dar medicul meu era in concediu si nu a vrut nimeni sa ma ajute sa nasc, am stat cu perfuzii si injectii pentru calmarea durerilor) in 15 minute coboram la sala de nasteri!

Se intampla! La 37 de saptamani si 5 zile imi venise sorocul! Medicul meu a fost sunat si intr-o jumatate de ora era la capul meu! Imi era extrem de frica de operatie, dar fiind hipertensiva, nu aveam alta optiune!

Totul a decurs minunat, anestezia a fost rahie, iar in 5 minute nu mai simteam nimic! Medicul meu s-a purtat exceptional, moasele, asistentele, cu totii au fost minunati!

La ora 20:42 imi sarutam minunea! Am fost dusa la terapie la ora 21, iar dimineata la ora 8 m-am mobilizat, am fost dusa la salon si la ora 9 imi alaptam copilul!

Am nascut Joi, iar Duminica la pranz era acasa! O experienta frumoasa si unica!

(Gabriela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste