MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Lorena, am 18 ani si sunt din judetul Vaslui. Am sa va povestesc in cateva randuri perioada dinaintea nasterii si dupa nastere a baietelului meu.

Pe perioada sarcinii nu am avut deloc probleme cu bebe, doar in ultimul moment s-a intamplat: in data de 25 aprilie 2016 asteptam cu nerabdare sa vina doctorul la vizita, sa zica ce a decis, ca la ultimul ecograf bebe cantarea 3660 grame (era marisor) si avea o pozitie ciudata cu capusorul dat pe spate.

Si a venit doctorul, mi-a spus sa ma astept la o posibila cezariana si dupa 2 ore m-a bagat la cezariana de urgenta ca bebe crescuse de la 3660 grame la 4200 grame si trecusem cu 5 zile de data nasterii.

Nici nu stiu cand mi-a facut operatia pentru ca a trecut repede. M-au dus in salon si asteptam cu nerabdare sa-l aduca pe bebe, dar l-a adus abia a 2-a zi.

Cu greu m-am ridicat din pat pentru ca imi scosese sonda si trebuia sa merg singura la wc si sa-l iau pe bebe sa pape (san). Primele 3 zile mi-a fost greu, ca ma durea operatia. Dar cand il vedeam cum astepta sa ma ridic sa ii dau titi nu mai simteam nimic.

Despre asistente nu am ce sa reprosez, s-au ocupat de mine si bebe. Si doctorul care m-a operat la fel. Am asteptat cu nerabdare acest moment si as fi vrut sa pot naste natural, dar daca nu s-a putut asta e, asa a vrut el sa vina pe lume.

Bine ca am trecut cu bine peste toate si acum suntem acasa linistiti fara nici o problema. Asta este povestea noastra care s-a petrecut in urma cu aproximativ 2 luni. Sunt cea mai fericita mamica ca am un baietel cuminte si grasan (la nici 2 luni avem 6 kg si ceva).

(Lorena, Vaslui)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste