Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Lorena, am 18 ani si sunt din judetul Vaslui. Am sa va povestesc in cateva randuri perioada dinaintea nasterii si dupa nastere a baietelului meu.

Pe perioada sarcinii nu am avut deloc probleme cu bebe, doar in ultimul moment s-a intamplat: in data de 25 aprilie 2016 asteptam cu nerabdare sa vina doctorul la vizita, sa zica ce a decis, ca la ultimul ecograf bebe cantarea 3660 grame (era marisor) si avea o pozitie ciudata cu capusorul dat pe spate.

Si a venit doctorul, mi-a spus sa ma astept la o posibila cezariana si dupa 2 ore m-a bagat la cezariana de urgenta ca bebe crescuse de la 3660 grame la 4200 grame si trecusem cu 5 zile de data nasterii.

Nici nu stiu cand mi-a facut operatia pentru ca a trecut repede. M-au dus in salon si asteptam cu nerabdare sa-l aduca pe bebe, dar l-a adus abia a 2-a zi.

Cu greu m-am ridicat din pat pentru ca imi scosese sonda si trebuia sa merg singura la wc si sa-l iau pe bebe sa pape (san). Primele 3 zile mi-a fost greu, ca ma durea operatia. Dar cand il vedeam cum astepta sa ma ridic sa ii dau titi nu mai simteam nimic.

Despre asistente nu am ce sa reprosez, s-au ocupat de mine si bebe. Si doctorul care m-a operat la fel. Am asteptat cu nerabdare acest moment si as fi vrut sa pot naste natural, dar daca nu s-a putut asta e, asa a vrut el sa vina pe lume.

Bine ca am trecut cu bine peste toate si acum suntem acasa linistiti fara nici o problema. Asta este povestea noastra care s-a petrecut in urma cu aproximativ 2 luni. Sunt cea mai fericita mamica ca am un baietel cuminte si grasan (la nici 2 luni avem 6 kg si ceva).

(Lorena, Vaslui)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!