Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
In prezent sunt mamica unui minunat baietel de 1 an si aproape o luna. Este si a fost o minunatie din prima zi. Am ramas insarcinata la varsta de 31 de ani iar la 32 mi-am serbat aniversarea cu puiutul meu si familia noastra.

Sunt din orasul Bacau si am nascut la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Bacau. Toata perioada sarcinii am fost monitorizata de un om deosebit, doamna doctor Grigoriu Raluca la cabinetul acesteia. Cand a fost stabilita cezariana doamna doctor a fost cea care a fost langa mine.

Am stabilit cu dansa si apoi cu doamna doctor anestezist cum si ce anestezie vom face si dupa cateva minute mi-am vazut copilasul. Mentionez ca am avut rahianestezie. In ciuda temerilor mele totul a decurs bine. Maternitatea dotata si curata.

Sala de operatie, salonul de la terapie intensiva curat, dotat si cu oameni foarte atenti. Atat medicii anestezisti cat si asistentele si infirmierele care intrau in tura veneau mereu sa vada cum ma simt, ce ma doare, daca sunt ok.

Cand se coboara pe salon mai exista si cate o asistenta mai "draguta" dar.....la cum sunt restul se poate trece cu vederea. Pacat ca desi toata Maternitatea a fost renovata, in saloane mai sunt si mame care nu pastreaza curatenia si au impresia ca daca murdaresc peretii nu deranjeaza pe nimeni.

Un minus ar fi paturile foarte inalte din saloane. E greu fiind operata, daca nu esti o femeie inalta, sa cobori din ele. Eu la 1,60 metri am improvizat o scarita dintr-un cos de gunoi!!!

Fac precizarea ca nu am aruncat cu bani in stanga si in dreapta deoarece nu prea sunt de acord cu asta, sunt un om de nivel mediu financiar si sunt de parere ca fiecare e platit pentru meseria pe care si-a ales sa o practice. Daca ar fi sa mai fac un copil SIGUR voi fi monitorizata de aceeasi doamna doctor Grigoriu Raluca.

Trebuie sa recunosc ca am avut un doctor deosebit. Indiferent ce o intrebam la controale imi raspundea si imi arata la echo. O femeie cu o rabdare de fier tinand cont ca o rugam la fiecare control sa ii verifice copilului fiecare particica din corp (am avut o sarcina usoara dar eram panicata mereu si vroiam sa ma asigur ca voi avea un copil perfect :)).

O recomand pe doamna doctor din tot sufletul tuturor femeilor. E mereu zambitoare, intelegatoare si comunicativa. Ii multumesc din suflet pentru ca mi-a fost alaturi!!!

(Cristina, Bacau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!