Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numele meu este Pisica Cosmina Andreea sunt o fericita mamica a unei fetite minunate. Maria Alexandra a venit pe lume pe data de 15.08.2014 la spitalul Elias din Bucuresti, prin operatie de cezariana deoarece nu as fi putut naste natural din cauza colului.

Medicul care m-a monitorizat si asistat la nastere este un om exceptional, domnul doctor Pop-Began Ciprian. Mi-a dat curaj si tot timpul a vorbit cu mine. Mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac griji. Tot personalul de la maternitate a fost de admirat, moasa asistand la nastere fara nicio obligatie si chiar tinandu-ma de mana.

Au fost doi anestezisti care au monitorizat si au avut grija tot timpul sa fie bine, fiindca datorita emotiilor imi scadea tensiunea...In clipa in care am auzit primul scancet al fetitei a fost ceva de vis iar chipul ei alb curat, cu obrajii rosii si buzele 'senzuale' aceasta a fost expresia doctorului :)) m-au facut sa plang de fericire.

Eu am fost foarte multumita de absolut toti medicii asistenti ...as merge cu acelasi medic si pe viitor. Despre medicul neonatolog am cuvinte de lauda, doamna doctor Popa care a avut grija tot timpul de micuta mea.

Fetita a facut icter si a fost nevoie sa fie bagata la ultraviolete. Eu avand RH negativ iar fetita RH pozitiv l-a trimis pe tatic pentru a face analize fetitei pentru a evita probleme pe viitor. Mie mi s-a facut o injectie cu RH pozitiv daca voi mai deveni mamica sa nu intampin probleme.

Singura problema a fost patul cam incomod insa am trecut peste ...si faptul ca am fost mutata din salon abia a doua zi intr-o rezerva. Medicii isi fac munca cu drag si asistentele sunt atente si sociabile. Multumesc!

(Cosmina)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!