MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt Melinda, sunt din Baia Mare si am sa va spun cateva cuvinte despre mine si implicit despre noi. Am o fetita de 6 ani, un baietel de 11 luni, 31 ani, fericita, relaxata, implinita.

Sa va spun cateva cuvinte despre cum a decurs nasterea baietelului nostru. Data la care trebuia sa vina pe lume era de 10 august 2015, dar din cauza ca am avut momente nu tocmai placute in familie si care au cauzat stres emotional a decis sa ne cunoasca pe data de 24 iulie.

Cum s-a intamplat....

Tocmai am primit mobila noua pentru bucatarie si trebuiau coborate de la etaj toate vasele, paharele etc., in bucataria noua... si asa zilnic cate putin...cate putin...pana cand intr-o dimineata am simtit ceva deosebit...ca o intepatura...nu peste mult timp am aflat ce urma sa se intample... bebe e pe drum!!!

Ce sa ma fac?? Acasa singura cu fetita de 5 ani pe atunci, nu am avut masina acasa, nu am avut bagajul pentru maternitate facut, cumparaturi pentru bebe, pentru mine...nimic...si ce sa mai spun...sotul plecat putin...doar putin din tara si tocmai in acea zi... maternitatea la 15 km de casa...pffff.

Mi-am zis calm...si am inceput sa dau telefoane...

1. Dragul meu sot, ar fi bine sa vii repede acasa ca vine barza... Cum??? Zice el... :))

2. Am sunat-o pe doamna doctor si i-am spus ca nu vreau sa deranjez dar vine bebe... cum am inchis telefonul am izbucnit in plans...

3. Am sunat-o pe mama...hai mami ca eu trebuie sa ma duc la spital.

Toata lumea in alerta..incet incet...toata lumea ajunge acasa...

Eu???? Am intrat la dus... m-am racorit, m-am epilat, pe urma mi-am facut pedichiura.. :)) De ce? Pai cum sa ma duc la maternitate nearanjata??? Sa fim serioase doamnelor... pe urma m-am facut cu crema hidratanta, mi-am uscat parul si mi-am intins cu placa, m-am fardat... si am plecat spre spital...Dar!!!!!

Ne-am oprit la cumparaturi...spre disperarea sotului...hai ca vine bebe!!!! Nu avem timp, zicea el. Cam peste o ora buna am ajuns si eu la spital. Acolo ne-am facut fisa, totul foarte calm... am urcat la etaj ne-am luat la revedere...si a inceput show-ul...Stiam cam ce urmeaza pentru ca am mai trecut prin asa ceva.

Ne-a asteptat cezariana... prima nastere fiind la fel... Si s-a nascut bebe.. Matteo. La ora 17.45 s-a vazut cu tata. Si cu mine abia peste 2 zile :(

Era micut 2800 grame, slabut, firav, dar guraliv si cu o pofta de mancare maaare.

PS. Am profitat de vremea foarte buna si am stat la soare...am fost foarte foarte bronzata...o burta negruta:) Si de atunci suntem 4, fericiti, impliniti... ce sa-mi doresc mai mult??? Sanatate, viata lunga fiecaruia!!!!

(Melinda, Baia Mare)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!