MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Cu siguranta a fi mama este cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei femei...din prima clipa cand am aflat ca sunt insarcinata am inceput a trai cu adevarat viata; emotii de nedescris, care zi de zi erau tot mai puternice.

A inceput sa se creeze o legatura intre mine si el, copilasul meu, am simtit ca viata mea este el, bateau 2 inimi intr-un singur corp...nu pot descrie prin cuvinte fericirea pe care o traiesc din acea clipa, deoarece ea este nemarginita si doar o mama intelege la ce ma refer.

Timp de noua luni m-am redescoperit, bebe a fost cel care zi de zi ma facea mai fericita cu fiecare miscare a sa, cu fiecare bataie a inimioarei auzita la ecograf. Am avut o sarcina usoara, am mers zi de zi la facultate impreuna pana-n ultima zi!

Am varsta de 22 de ani si am nascut in Spitalul Judetean de Urgenta Alba cu doctorita Crisan, careia ii multumesc pentru efortul depus! Fiind din Republica Moldova imi era frica sa nasc in Romania, insa daca as alege sa mai nasc o data as prefera sa o fac tot aici in Romania, am fost tratata cu respect, si nu m-am simtit evitata nici pentru un minut, ba mai mult, tot personalul a fost binevoitor!

Pe parcursul sarcinii am fost monitorizata de doctorita Crisan si noroc mare am avut ca in acea noapte era de garda. Povestea mea incepe astfel:

Marti, 05.04.2016 pe la 10.00 merg la monitorizarea de rutina din ultimile saptamani, eu fiind in saptamana 39 si...surpriza! Medicul imi spune ca am deschidere de 3 cm si ca raman in spital sa nasc! Asteptarea devenea din ce in ce mai grea, ardeam de nerabdare sa-mi vad sufletelul; sa-l strang la piept si sa-i spun cat de tare il iubesc si cat de tare l-am asteptat.

Timpul se scurgea din ce in ce mai lent, la 19.00 mi s-au rupt apele si incercam din rasputeri sa nasc in mod natural, dar fara rost, la fiecare contractie luptam impreuna cu moasele, disperata, speriata dar si nerabdatoare luptam si de una singura...cum imi veneau contractiile incercam sa nasc, durerile nu mai contau in acel moment, ce conta era sa-mi tin inimioara in brate; la 23.50, dupa multe ore de incercari, pierdusem mult sange, nu mai aveam nici contractii am fost luata de urgenta in sala de operatii la cezariana, iar la 00.10 in data de 06.04.2016 a venit pe lume copilasul meu de 4.200 kg, perfect sanatos.

Cand i-am auzit pentru prima data vocea imi curgeau lacrimi de fericire, la care mi l-au pus pe piept si nu-mi puteam stapani emotiile, vroiam sa fiu luata mai repede de pe masa de operatie si sa stau cu el; dupa ce am fost dusa in sala de trezire au venit ai mei, fericiti, iar eu abia de mai vorbeam, eram mandra, iar inima-mi sarea din piept cand auzeam "e cel mai frumos copilas si a primit nota 10 la nastere" durerea de dinainte nu mai conta, nimic nu mai conta, doar ziua urmatoare in care urma sa-mi vad din nou Bebele.

Acum avem 3 luni si sunt implinita si bucuroasa ca doctorita Crisan a fost receptiva si m-a luat de urgenta la cezariana; era imposibil sa nasc natural in circumstantele in care eram, greseala fiind ca nu am fost masurata si nici nu mi s-a facut ecografie pentru a stabili greutatea copilului inainte de nastere, bebe a fost brav si a luat bine in greutate pe toata durata sarcinii, la fel si in prezent- la 3 luni cantarim 6,700 kg :))

(Inesa, Alba)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!