Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Buna ziua! Numele meu este Alina, am 31 ani si locuiesc in Caransebes, judetul Caras - Severin. Prima nastere a avut loc in urma cu 8 ani, cand am nascut prin cezariana un baiat de 3 kg, sanatos si dragalas.

Cand am ramas insarcinata eram la facultate si de la 5 luni am avut probleme cu sarcina, am facut serclaj pentru a nu pierde copilul motiv pentru care am abandonat facultatea si restul timpului petrecindu-l la pat pana la 9 luni.

Dar timpul a trecut iar in August am mers la spital unde am stat internata o saptamana deoarece bebe nu vrea sa vina :-) :-)! In 12 august doctora mea doamna Mohaci a decis ca trebuie cezariana dupa mai multe teste facute sa-mi provoace nasterea naturala.

Aveam dureri si contractii dar nu eram dilatata ...intr-un final mi s-a rupt apa dupa 2- 3 ore de "asteptat" iar doamna doctor a spus ca e timpul pentru operatie.

Bineinteles ca-mi era frica dar in sala de operatie s-a purtat toata lumea frumos cu mine, mi-a facut anestezie totala, dupa care m-am trezit cand ma ducea o asistenta in salon si tin minte ca intrebam de bebe...pe care mi l-au adus iar intalnirea a fost emo?ionanta.

Spitalul unde am fost nu era cu patut pentru bebe asa ca mi-l aduceau la alaptat dupa care il luau asistentele si aveau grija de el. Recuperarea a fost mai grea dar incet mi-am revenit.

Iar acasa am mers dupa o saptamana de spitalizare pentru a mi se vindeca cat de cat operatia si a ma face bine. Acasa a fost greu cu bebele pe care l-am numit Andrei, care nu dormea noaptea si era un plangacios ..lapte matern nu am avut, doar 2 luni si am inceput cu laptele praf.

Cam asta e povestea mea despre nastere din cate imi amintesc! Timpul a trecut iar acum ne pregatim pentru a 8-a aniversare. Doresc la toate mamicile sarcina si nastere usoara!!

(Alina, Caransebes)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!