Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Am nascut in 2013 la clinica privata Regina Maria cu doctor Liscan Georgeta. In ziua nasterii m-am prezentat la receptie la ora 12 cu mari emotii, nu mai puteam nici sa vorbesc. Am fost imediat cazata, m-au schimbat intr-o camasa si mi-au administrat o perfuzie.

La ora 14.25 deja era nascuta fetita. Am nascut prin cezariana. Pana la sala de operatii am fost dusa cu un carucior. In sala de operatii atmosfera era foarte ok , doctorii si asistentele zambeau si m-au incurajat si in sala se asculta muzica de la radio.

Mi s-a facut anestezia si imediat a inceput operatia, in cateva minute mi s-a spus ca o sa simt o apasare pe burta si apoi vor scoate copilul. Nu am simtit apasarea, am auzit dintr-o data plansul fetitei. Au luat-o imediat si au sters-o si au verificat caile nazale si mi-au adus-o pentru cateva secunde sa o vad.

Apoi mi-au facut o injectie si am dormit pana au incheiat operatia. Cand m-am trezit m-a luat brusc cu frig, nu reuseau sa ma incalzeasca. Am fost acoperita cu multe paturi si mi-au spus ca e normal fiind efectul anestezicului. Am fost transferata la post operator unde am stat 10 ore. Copilul mi-a fost adus des pentru a incerca alaptarea.

Puncte forte :

Doctorul ginecolog Liscan Georgeta si seful neonatologiei dr. Scheiner Mihaela;
Am stat singura in rezerva, asistentele veneau imediat ce apelam un buton;
Am avut posibilitatea sa stau in camera si cu sotul meu, care m-a ajutat foarte mult a doua zi cand obligatoriu trebuie sa te ridici;
Doctorii veneau des la postoperator sa vada cum ma simteam;
Camera este dotata cu tot ce iti trebuie, nu am adus de acasa nimic;
Dupa nastere in camera am gasit un trandafir si o felicitare din partea clinicii;

Puncte slabe:

Unele asistente nu aveau rabdare si oftau cand copilul nu reusea sa suga;
Demonstratia pentru baita copilului a fost facuta in graba de asistente;
Mancarea de dupa operatie nu mi-a placut;

Pe ansamblu a fost ok , daca as mai naste tot la Regina Maria m-as duce.

(Georgiana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!