Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut pe 22 Iunie la Maternitatea Regina Maria prin cezariana cu doctorul Silviu Butuc, pe care il recomand cu caldura caci este un profesionist.

Din momentul in care am ajuns acolo si pana la momentul operatiei totul s-a intamplat foarte repede. Operatia a decurs foarte bine si am nascut un baietel de 3.150 kg de nota 10.

Dupa operatie am fost dusa la reanimare. Daca operatia a fost un succes si nu am nimic ce sa-i reprosez doctorului, conditiile din Regina Maria m-au dezamagit. Eram la a doua nastere de cezariana asa ca voi compara cu prima nastere.

Daca la prima cezariana apasam pe butonul rosu o asistenta sarea sa-mi transforme dorinta in realitate acum daca apasam butonul rosu eram rugata sa astept, sa astept si iar sa astept. Personalul era supra aglomerat si nu faceau fata cererilor pacientilor.

Nu stiu de ce managementul spitalului a acceptat atat de multe nasteri daca stiau ca nu au personalul necesar. Am fost dusa intr-o rezerva dubla desi platisem single. In camera nu mergea aerul conditionat, la baie nu mergea apa rece.

Bebelusul iti era adus greu, trebuia sa insisti foarte mult sa vina sa ti-l aduca. Am avut consultant in alaptare care a venit sa ma invete sa alaptez fara bebe care era la vizita medicala.

Trebuia sa revin cu bebelusul la consult neonatologic in 2 saptamani dar nu era nimeni disponibil pentru consult. Si lista nemultumirilor ar putea continua.

Am optat pentru privat si nu pentru stat din cauza infectiilor din spitale si pentru a ma asigura ca voi avea atentia necesara.

(Daniela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!