MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Nasterea lui Bogdan a avut loc pe data de 19.09.2016 la Maternitatea Spitalului Judetean Ilfov, s-a nascut prin cezariana la ora 13.45. A fost un copil mult dorit si asteptat, deoarece timp de 2 ani nu vroia sa vina.

In luna Decembrie 2015 am inceput analizele pentru depistarea infertilitatii dar in luna Ianuarie 2016 s-a intamplat minunea de a ramane insarcinata natural. Consider ca este o minune Dumnezeiasca. De fapt orice copil este o minune de la Dumnezeu.

Sarcina a fost una fara probleme, fara greturi si pofte, dar datorita varstei a trebuit sa efectuez anumite teste pentru depistarea anumitor anomalii. Am refuzat amniocenteza stiind ca este o analiza invaziva si am efectuat testul Harmony.

Am efectuat testul de trei ori, de fiecare data mi se spunea ca este nul, ca nu imi iese ADN-ul bebelusului in sangele meu. Dupa o luna jumatate de stres, am decis sa efectuez amniocenteza si cariotipurile pentru a vedea daca este totul in regula. In sufletul meu stiam ca am un bebe fara probleme, dar medicul care imi monitoriza sarcina, Tarig Massawi, vroia sa fie sigur ca este asa cum simteam eu.

Amniocenteza a decurs fara probleme (aveam si incredere in doctor, ceea ce conteaza foarte mult). Rezultatele au fost asa cum simteam eu, cum ca bebelusul meu nu are probleme. Au trecut si cele 9 luni de sarcina si a venit momentul intalnirii cu printul meu (asa il alint eu).

Operatia de cezariana a decurs bine, si a fost efectuata de doctor Massawi Tarig, un medic exceptional. Dupa operatie, am fost dusa la terapie intensiva, apoi a doua zi dimineata in rezerva spitalului.

La ora 11 mi-a fost adus si puiul si de atunci suntem nedespartiti. Joi am fost externati din spital si suntem in formula de trei, acasa. Acum ne luptam cu alaptarea la san, deoarece inca nu este obisnuit cu efortul, dar usor, usor, totul va fi bine. Cam aceasta este povestea mea.

Eu o consider o poveste frumoasa, si daca v-a placut, o sa va mai povestesc despre noi si evolutia noastra. O zi buna va dorim. Cu stima, Alina (mama), Bogdan (bebe), Catalin (tata).

(Alina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste